placeholder

Kategórie

Obvolám za Vás Vaše kontakty

profile icon
marta.kluchova
(13)
offline

Prehľad

Cena7,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
130,00 €
250,00 €

Popis

Máte kontakty, ktoré potrebujete obvolať? Hľadáte človeka, ktorý by to urobil, alebo aj robil dlhodobejšie? Som tu pre Vás. Cena je za 1 hodinu práce / 10 kontaktov. Ak by išlo o dlhšie telefonáty, počet navolaných kontaktov bude nižší.

Inštrukcie

  • Predstavte mi v krátkosti Vás, resp. Vašu firmu a Vašich klientov
  • Špecifikujte mi prosím bližšie, o aké telefonovanie by v rámci našej spolupráce išlo, uveďte približný počet kontaktov, obsah a zámer hovoru. Či sú to nové kontakty alebo už nejakí klienti, bývalí klienti, či ide o priamy predaj a podobne.
  • call script s otázkami, ktoré sa mám klientov pýtať
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (2)
    user
    MicQej
    som spokojný
    user
    bodyfast
    som spokojný

    O predajcovi

    Keďže som na rodičovskej dovolenke, veľa času trávim na sociálnych sieťach a spravujem niekoľko facebookových stránok a skupín. Mám vlastný web a píšem články a ebooky. Ak ste podnikateľ, politik, známa osobnosť ... a nemáte čas sa venovať zviditeľneniu svojej práce na sociálnych sieťach, prípadne potrebujete vytvoriť, či aktualizovať web, eshop, potrebujete niekoho, kto by za vás vybavoval telefonáty, emaily, zákaznícku podporu, či potrebujete osobnú asistentku, ktorá by sa starala o váš kalendár a termíny v diári, rada vám so všetkým pomôžem. Taktiež prekladám texty z češtiny do slovenčiny a prepisujem hovorené slovo do písaného textu.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 2. 9. 2022
    hodnotenie 100.00%
    predaj 2