placeholder

Kategórie

Rychle a profesionalne Preklady SJ-AJ a naopak

profile icon
mbs183
placeholder
(24)
offline

Prehľad

Cena7,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
2,00 €

Popis

Momentalne som velmi flexibilna a preklad Vam dokazem dodat pomerne rychlo do dvoch dni ci skor. Takisto Vam ponukam rychlu komunikaciu bez zbytocneho cakania.

Cena uvedena na pravej strane stranky je za jednu stranu formatu A4; jedna normostrana znamena ~1800 znakov s medzerami.  


Pri kontaktovani Vas poprosim o zaslanie dokumentu, ktory Vam obratom ocenim a potom je uz na Vas ci mate stale zaujem :) 


Francuzstinu, s vedlajsim odborom vo svedcine a arabstine som vystudovala na medzinarodne uznavanej Skotskej univerzite - University of Aberdeen, s titulom MA(Hons); ekvivalent slovenskeho 5-rocneho magistra. Preklad do a z anglictiny bola jedna velka cast mojho studia.

V Britanii zijem uz teda viac ako 6 rokov, studujem, pracujem, prekladam a podielam sa na chode spolocnosti.


Okrem prekladu textov taktiez ponukam doucovanie cez Skype. V pripade otazok, nevahajte a kontaktujte :)

Ďakujem a teším sa na spoluprácu! 

Inštrukcie

S kazdym prekladom povazujem za potrebne mat pristup k relevantnym materialom, ktore mozu byt a nemusia aj popripade fotky.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

V júni 2016 som úspešne ukončila 5 ročné štúdium na University of Aberdeen v Škótsku. Môj hlavný odbor je francúzsky jazyk + kultúrne štúdia, s dvoma vedľajšími odbormi vo švédčine a arabštine. Cudzim jazykom, lingvistike a prekladom sa uz venujem velmi dlho :) Prekladam v roznych jazykovych kombinaciach a takisto v roznych oblastiach. Nevahajte mi napisat ak mate otazku ci dve, velmi rada pomozem!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 11. 10. 2016
hodnotenie 100.00%
predaj 0