placeholder

Kategórie

Jednoduchá prezentačná webstránka

profile icon
Michaell
placeholder
placeholder
(38)
offline

Prehľad

Cena250,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
100,00 €

Popis

Ste začínajúca firma alebo máte malý rodinný podnik a potrebujete jednoduchú prezentačnú webstránku aby sa o vás ľudia dozvedeli? Alebo len proste potrebujete nenáročný web, vďaka ktorému vás ľudia nájdu na internete? Ste na správnom mieste.

Ako profesionál v tvorbe webstránok a grafiky vám viem vytvoriť webstránku, ktorá bude:
  1. Jednoduchá
  2. Pekná
  3. Rýchla
  4. Responzívna
  5. Prehľadná
Podľa mojej úrovne a hodnotení na JASPRAVIM sa môžete presvedčiť, že moja práca je profesionálna a všetci moji klienti sú spokojní. Pridajte sa medzi nich! Reagujem promptne a s ochotou poradím, pomôžem pri akýchoľvek problémoch spojených s webstránkou. Dosť bolo rečí, teraz sú na rade moje výsledky.


Referencie:
Vapujeme
Playerscards
Pomodoro


Web bude postavený na WordPresse. V cene je zahrnutý celkový návrh a vytvorenie webu spolu s grafikou na ňom. Jedná sa iba o jednu stránku bez podstránok

Inštrukcie

  1. Prístup k adminu, kde máte zakúpený hosting
  2. Fotky, ktoré by ste chceli mať na stránke
  3. Texty, ktoré chcete mať na stránke
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

le.katerina

Výborná spolupráce. Vše vyřešeno rychle a profesionálně, velice vstřícný přístup. Jsem naprosto spokojená s odvedenou prací.

O predajcovi

Volám sa Michal a naša firma sa venuje profesionálne tvorbe grafiky, aplikácií a webových riešení. Ak potrebujete vytvoriť profesionálny e-shop, webstránku alebo aplikáciu na mieru, ktorá zaujme, určite nám napíšte. Ponúkame kompletné riešenia pre firmy aj jednotlivcov, ktoré podporia predaje a viditeľnosť. Neváhajte nás kontaktovať.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 17. 11. 2016
hodnotenie 94.74%
predaj 1