placeholder

Kategórie

Ja spravím bezkonkurenčnú reklamu za najlešiu cenu

profile icon
MichalLukacik
(1)
offline

Prehľad

Cena18,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť získať reklamu pre 8 000 až 10 000 potencionálnych zákazníkov priamo pre vašu webstránku. Ľudia sa do počtu započítavajú až v momente, keď navštívia váš web. 

Aby sme vám umožnili sledovať progres, poskytneme vám zdarma počítadlo návštevnosti. Naši webdeveloperi sa postarajú o inštaláciu.

Ako to funguje:

Náš systém zoberie vaše prostriedky a rozloží ich do rôznych typov reklám. Tak dosiahne maximálnu efektivitu. Porovná a vyberie reklamy za najnižšie ceny a s najvyššou efektivitou. Získa vám aj reklamy, ktoré sú na prvý mesiac zadarmo a dokáže to pravidelne každý mesiac.

Hlavné výhody:

  • Funguje ako efektívna reklama.
  • Ľudia prichádzajú na váš web organicky, pravidelne a zlepšujú jeho SEO optimalizáciu.
  • Váš web napreduje v GOOGLE rebríčkoch.
  • Príklad - 20 konkurenčných webstránok bojuje o priečky v google pri vyhľadavaní. 15 z toho má navštevnosť 80 ľudí mesačne a 5 z toho má 4 000 mesačne. GOOGLE prvé logicky uprednostní tie populárnejšie.

    Inštrukcie

    Potrebujeme iba vaše zvolenie a o ostatné sa postaráme už my.

    Využite túto príležitosť na zvýšenie návštevnosti a posilnenie svojej online prítomnosti. Zabezpečte si svoje miesto v popredí a sledujte, ako váš web napreduje.

    IDE BEZKONKURENČNE O NAJVÝHODNEJŠIU REKLAMU NA TRHU!!! TAK NEVÁHAJTE A NAPÍŠTE NÁM.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Víta vás náš tím - skupina mladých a ambicióznych vysokoškolákov študujúcich na Fakulte Informatiky v Brne. Sme oddaní tvorbe moderných webových stránok, logotypov a reklamných služieb už viac ako 6 rokov. Naša vášeň pre informatiku a kreativitu nás spojila do tímu, ktorý je pripravený prekročiť hranice a priniesť inovácie do digitálneho sveta. Špecializujeme sa na prispôsobené riešenia pre našich klientov, a to bez ohľadu na rozsah projektu. S našou odbornosťou v tvorbe webstránok, logotypov a reklamných kampaní sme pripravení splniť vaše požiadavky za rozumnú cenu. Naša kreativita a schopnosť technického riešenia problémov nám umožňuje vytvárať vizuálne pútavé a funkčné produkty. Ak hľadáte tím, ktorý je odhodlaný, inovatívny a flexibilný, ste na správnom mieste. Sme to my - vaši partneri v digitálnej transformácii.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 11. 1. 2024
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0