placeholder

Kategórie

Reklama na internete + Správa na 30 dní

profile icon
MichalTycoon
placeholder
(231)
offline

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Som PPC špecialista, ktorý sa pohybuje vo svete e-shopov a ecommerce už viac než 5 rokov.

Čerpal som skúsenosti s rôznych in-house e-shopoch a taktiež aj z agentúrneho prostredia, čo mi ponúklo nazbierať vzácne skúsenosti v oblasti reklamy na internete.

Reklama na internete – toto je veľmi široký pojem, ktorý sa dá poňať z viacerých uhlov. Na reklamu sa využíva široké množstvo nástrojov a kanálov. Najobľúbenejším je azda Google každopádne aj Facebook sa hlási o slovo.

Rád s vami pred objednaním skonzultujem ten vhodný kanál pre váš produkt/službu tak, aby návratnosť vašej investície do reklamy bola čo najväčšia.

Služba, ktorú si objednáte štandardne zahŕňa:

  • Natavenie Google Ads účtu
  • Vytvorenie 1 kampane vo vyhľadávacej sieti
  • 30 dňová správa a optimalizácia kampane.
  • Cieľom mojej snahy je pripraviť kampane a propagáciu na Google tak, aby ste na celej propagácií boli ziskový.

    Inštrukcie

    Prístup do Google Ads účtu (ak nemáte vytvorené, vytvoríme vrámci ceny za objednávku).

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Každý e-shop alebo webová stránka je unikátny/-na v mnohých smeroch teda prosím, ešte pred tým ako objednáte u mňa službu, napíšte mi správu tak, aby sme vedeli vybrať tú správnu službu pre váš web. Pracujem v oblasti digitálneho marketingu už dlhú dobu. Špecializujem sa hlavne na PPC (platená reklama), SEO (organické vyhľadávanie) a taktiež marketingovej business analýze. Snažím sa držať krok s novými technológiami a okamžite ich aplikovať do praxe za účelom získania lepších výsledkov a získania výhody voči konkurencii na trhu. Počas mojej dlhoročnej praxe som pracoval na rôznych projektoch v SR a ČR, ktorým som pomohol sa stať veľkými hráčmi vo svojich odvetviach. Snažím sa, aby práca, ktorú odvediem bola po mne viditeľná a aby bolo všetko dotiahnuté do konca, tak ako má. Taktiež presadzujem transparentnosť a zodpovednosť ale naopak dokážem udržať aj tie najprísnejšie firemné a klientske tajomstvá.

    aktívne objednávky 5
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 2. 2. 2019
    hodnotenie 98.70%
    predaj 0