placeholder

Kategórie

Realistický kreslený portrét vašich blízkych

Prehľad

Cena45,00 €
Doručenie do14 dní
Poštovné4,00 €
Počet(1 na sklade)
1
Dodatočné služby
10,00 €
20,00 €
20,00 €
30,00 €
40,00 €

Popis

Neviete čo darovať blízkym k narodeninám, výročiu, svadbe? Čo tak spomienku, pamiatku, čo vydrží navždy a bude nám pripomínať prežité chvíle?  Keď chceme ukázať, že nám na druhom záleží, dá sa to aj takýmto originálnym darčekom - ručne kresleným portrétom. 
Portréty kreslím vysoko kvalitnými grafitovými ceruzkami Koh-i-noor Hardtmuth. Vybrať si môžete z rôznych formátov (A4,A3, po dohode A2).  Kresba je po dokončení zafixovaná kvalitným fixatívom aby sa predišlo jej rozmazaniu. Uvedená cena 45€ je za portrét 1 osoby na formáte A4. Pri väčšom formáte a viac osobách sa cena líši.

Inštrukcie

Jediné čo potrebujem je kvalitná fotografia (čím je fotografia lepšia, tým je lepší aj portrét) ktorá mi poslúži ako predloha na kreslenie. 
Doba vyhotovenia objednávky a cena portrétu je závislá od zložitosti fotografie a zvolenej techniky - približne je to však 7-14 dní. Portrét vám pred dokončením pošlem na schválenie - aby ste sa uistili, či je všetko v poriadku. Výslednú kresbu pošlem poštou v balíčku tak, aby sa predišlo jej poškodeniu. Portrét viem vyskladať aj z viacerých fotografií. Pre individuálnu konzultáciu mi napíšte správu a dohodneme sa :)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj, som Michaela (častejšie ma však volajú Mima) a našla som sa v spravovaní a vytváraní obsahu na sociálnych sieťach, tvorbe grafiky, videí a copywritingu. Mojimi klientami sú malé firmy, jednotlivci alebo ambiciózni podnikatelia s vlastnou víziou, ktorí však nemajú priestor ani skúsenosti s prezentáciou svojej práce na sociálnych sieťach. A práve tá je v dnes neodmysliteľnou súčasťou úspešného podniku. V prostredí sociálnych sietí sa cítim ako doma, orientujem sa v aktuálnych trendoch a vždy hľadám nové spôsoby na rozvoj svojich skillov. Ak potrebujete profesionálnu a kvalitnú prezentáciu svojej značky na sociálnych sieťach Instagram, Facebook, TikTok a LinkedIn, som pripravená zdokonaliť váš online imidž a priniesť relevantné výsledky pre vaše podnikanie. Taktiež rada pomôžem s akoukoľvek grafikou, návrhom tlačovín, vizitiek, loga, korporátnej identity, vytvorením videa, správou blogu či copywritingom. Považujem sa za zodpovednú, samostatnú a čo je pre vás výhodou, dodržiavanie deadline-ov mi nerobí problém.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 6. 2018
hodnotenie 0.00%
predaj 0