placeholder

Kategórie

Spoľahlivé administratívne služby

profile icon
MirkaMIM
placeholder
placeholder
(13)
offline

Prehľad

Cena12,00 €10,00 €bez DPH
Doručenie do30 dní
Počet
1
Dodatočné služby
120,00 €100,00 € bez DPH
216,00 €180,00 € bez DPH
336,00 €280,00 € bez DPH

Popis

Potrebujete odľahčiť vašu pracovnú záťaž a zamerať sa na najdôležitejšie úlohy vo vašej firme? 

Ponúkam tieto administratívne služby: 

Zákaznícka emailová podpora: Poskytnem prvotriednu podporu pre vašich zákazníkov prostredníctvom e-mailu. Rýchlo a profesionálne odpoviem na ich otázky, požiadavky či sťažnosti.

Hľadanie informácií a príprava podkladov: Pomôžem vám získať potrebné informácie pre vašu firmu. 

Úprava dokumentov: Pomôžem vám s úpravou dokumentov, či už ide o textové súbory, prezentácie alebo iné formáty. 

Príprava školiaceho materiálu: Vytvorím profesionálny školiaci materiál pre vašu firmu. 

Spracovanie prezentácií: Vytvorím profesionálne a pútavé prezentácie, ktoré vyniknú. Použijem vhodnú grafiku, jasné vizuály a obsah, ktorý efektívne komunikuje vašu správu.

Hodinová sadzba je 10 € + DPH. V ponuke sú aj mesačné balíčky a balíky na mieru.

 

Inštrukcie

Ak máte záujem o niektorú z mojich služieb alebo akékoľvek otázky, neváhajte ma kontaktovať. Som pripravená pomôcť vám s administratívnymi potrebami a podporou pre vašu firmu!

 

 


 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Mirka a som špecializovaná a všeobecná virtuálna asistentka. Moje vzdelanie: 1998 - 2002 Dievčenská odborná škola - obchod a podnikanie 2009 Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy 2023 Kurz virtuálnej asistentky Ponúkam služby virtuálnej asistentky živnostníkom a podnikateľom. Venujem sa - administratíve a zákazníckej podpore - online marketingu a tvorbe grafiky - spravujem sociálne siete - tvorbe webu alebo eshopu - tvorbe katalógov, prezentácií, letákov, školiaceho materiálu - testovaniu softvéru a online podpora Pracovné skúsenosti: 2006 - 2016 Soft for Solution - aplikačný administrátor, junior konzultant - Podpora a dokumentácia práce - Tvorba užívateľskej príručky - Analýza požiadaviek zákazníka - Konzultácia s užívateľmi pre špecifikáciu rozsahu a funkcionality aplikácií - Účasť na testovaní a školeniach užívateľov - Dopĺňanie číselníkov - Projekt IS KONS pre daňové úrady, nemocničné projekty a IS pre Sociálnu poisťovňu - administratíva, email a zákaznícka podpora, tvorba eshopu ( FitlifeBottle, Safetyforyou) tvorba loga, správa sociálnych sieti, tvorba katalógu

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 16. 10. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0