placeholder

Kategórie

Tvorivo a kreatívne nafotím vaše produkty na web alebo blog

profile icon
Miss_Ela
(4)
offline

Prehľad

Cena5,50 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis


Dokonalá vizualizácia je oveľa viac ako text. Ľuďom sa čítať už veľmi nechce a preto je text často už doplnkovou informatívnou verziou. “Vypeckovaná” fotka však predáva už na prvý pohľad.  

Nafotím vám vaše produkty, vytvorím fotografie, či grafické úpravy fotiek podľa vašich inštrukcií. 
V prípade produktov sa vieme dohodnúť na stretnutí alebo zaslaní poštou. 
v prípade služieb, priestorov, reštaurácií viem prísť osobne. 
Cena 5,50 Eur je za 1 upravenú fotografiu.
V cene za jednu fotografiu máte: 
-tvorbu 1 fotky 
-následná úprava fotografie - post produkčná úprava fotografie
- kreativita a nápady počas fotenia

Inštrukcie


Viem kreatívne vymyslieť stratégiu fotenia, ale tiež sa viem riadiť presne podľa vašich predstáv a nápadov a dodržiavať všetky podmienky. 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Vitaj na mojom profile, som rada, že si tu ☺️ a dovoľ mi porozprávať Ti o sebe nejaké základné informácie,ktoré by Ťa mohli zaujímať. Už viac ako 15 rokov pracujem v oblasti marketingu, reklamy a médií, vždy s kreatívnymi a inšpiratívnymi ľuďmi. V mojom portfóliu nájdeš celoslovensky známe a úspešné firmy, eshopy a tiež populárne osobnosti, ktorým sa starám o marketing a sociálne siete. Začínala som ako moderátorka v rádiu, neskôr som pracovala ako programový riaditeľ. Časom som sa začala viac venovať marketingu a sociálnym sieťam, tiež event marketingu v ktorých sa pohybujem dodnes a pomáham svojim klientom, či už rozbiehať alebo inovovať marketingovými stratégiami ich firmy a spoločnosti a tak zvyšovať povedomie o ich značke. Zbožňujem výzvy a veľmi rada sa vám postarám nie len o sociálne siete, ale pomôžem vám aj v marketingu a jeho stratégiách a možnostiach, ktoré mám v ponuke. A aby som nezabudla, pracujem len s dobrými ľuďmi ☺️ Teším sa na spoluprácu s Tebou☺️ Čo všetko ponúkam: 1. Správa sociálnych médií (Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIN) 2. Návrh marketingovej stratégie 3. Grafika, grafické návrhy a úpravy 3. PR články 4. Blogy 5. Newslettre 6. Marketingové texty, slogany 7. Hlasové zvukové stopy, nahrávky hlasových reklám s textovým návrhom 8. Event marketing ...a iné podľa dohody.

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 28. 6. 2022
hodnotenie 75.00%
predaj 0