placeholder

Kategórie

Ja napíšem článok, úvahu, recenziu alebo poviedku na akúkoľvek tému

profile icon
misterz
placeholder
(324)
offline

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do6 dní
Počet
1

Popis

Už dlhšie sa venujem písaniu rôznych textov náučnéhoalebo prozaického charakteru. V prípade záujmu sú niektoré moje práceuverejnené na blogu (zona.blog.sme). Zameriavam sa na písanie filozofickýchúvah, poviedok, referátov, seminárnych prác a recenzií (najmä filmových), alenevyhýbam sa ani ďalším témam, hlavne z oblasti histórie alebo iných odborovhumanitných, spoločenských či prírodovedných vied. Cena je uvedená za jednunormostranu (1800 znakov vrátanie medzier). Termín dodania práce je uvedený leninformatívne, uprednostňujem dohodu v závislosti na náročnosti zadanej úlohy.

Inštrukcie

- rozsah a úpravu textu (druh a veľkosťpísma...),
- aspoň približnú predstavu čo by v texte malobyť,
- v prípade referátu, odborného článku materiál/zdroj k téme. Ak nie je k dispozícii, časdodania práce sa o pár dní predĺži v závislosti na náročnosti textua rozsahu práce.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(6)
1 / 2
user

orsmach

som spokojný

user

tenor

som spokojný

user

tenor

som spokojný

user

tenor

som spokojný

user

tenor

som spokojný

O predajcovi

Mám vysokoškolské vzdelanie III. stupňa prírodovedného charakteru a väčšinu času robím to čo ma baví - písanie a úprava rôznych textov, tvorba powerpointových prezentácií, písanie blogov na rôzne témy, seminárnych prác, esejí, poviedok a článkov rôzneho charakteru. Mám rád knihu a film, ktoré považujem za nevyčerpateľný zdroj nápadov a inšpirácie. S tým súvisí aj ďalšia moja záľuba - písanie filmových recenzií a filmových komentárov. Teším sa na spoluprácu, uvítal by som aj dlhodobejšiu :) Upozornenie: Napíšte mi prosím správu ešte predtým, ako vytvoríte objednávku. Ďakujem za pochopenie.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 16. 10. 2017
hodnotenie 100.00%
predaj 6