placeholder

Kategórie

Napíšem článok o cestovaní po Španielsku

profile icon
Monalis
placeholder
(195)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1

Popis


Napíšem pútavý a originálny článok o cestovaní po Španielsku. Môže ísť o článok tipu "10 miest, ktoré stoja za návštevu v Madride", cestopis či článok plný užitočných tipov pre perfektne strávenú dovolenku. Pri písaní zdôrazňujem, čím dané miesto vyniká, čo inde nenájdete a čo by ste si počas vašej návštevy rozhodne nemali nechať ujsť. Precestovala som Španielsko krížom - krážom a poradím informácie, aké v bedekroch nenájdete. Hovorím plynulo po španielsky, pracujem prednostne so zdrojmi v cudzích jazykoch, s podobnými článkami mám bohaté skúsenosti a ukážky mojich publikovaných prác ochotne poskytnem.


Uvedená cena je za článok v rozsahu dvoch normostrán, dohoda na inom rozsahu/cene možná.

Inštrukcie

Informácie o tom, čím by sa článok mal zaoberať, v akom duchu by mal byť napísaný a čo by v ňom nemalo chýbať. Jednoducho povedané, budem potrebovať základné informácie o tom, ako si článok zhruba predstavujete a o zvyšok sa už následne postarám sama. Tiež ocením, ak mi pred objednávkou napíšete správu, aby sme sa dohodli na detailoch a vyhli prípadným neskorším nedorozumeniam.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(12)
1 / 3
user

Valife

som spokojný

user

viking

som spokojný

user

DusDas

som spokojný

user

DusDas

som spokojný

user

DusDas

Ďakujem

O predajcovi

Som absolventkou medzinárodných vzťahov, nadšenou cestovateľkou a osobou, ktorú neprestáva fascinovať poznávanie okolitého sveta. Venujem sa predovšetkým písaniu článkov, blogovaniu a prekladateľstvu. Píšem články z rôznych oblastí života, predovšetkým o cestovaní, turistike, kultúre, umení a histórii. Pracujem prednostne so zdrojmi v cudzích jazykoch a pri dostatočnom výskume nemám problém spracovať žiadnu tému. V oblasti prekladu sa špecializujem na španielsky jazyk, ktorý som rok študovala v Madride, zdokonalila si jeho znalosť v Južnej Amerike a dodnes ho využívam na dennej báze tak pre profesionálne ako aj osobné účely. V prípade záujmu ochotne poskytnem ukážky svojich služieb a odkazy na moje články publikované na rôznych webových stránkach.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 5. 2014
hodnotenie 100.00%
predaj 12