placeholder

Kategórie

Ja spravím online kurz InDesign

profile icon
MrPhoto
(1)
offline

Prehľad

Cena49,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
39,00 €

Popis

Online kurz InDesign pre začiatočníkov

Tento online kurz ti ukáže, ako používať InDesign od úplného začiatku. Nepotrebuješ žiadnu predošlú znalosť, ale ak máš nejaké základy Photoshopu alebo Illustrátoru, môžu ti pomôcť. Naučíš sa, ako pracovať so základnými nástrojmi. Program ti umožní dizajnovať a publikovať rôzne dokumenty.  

Naučíš ako si rozvrhnúť dokument, pridávať a pracovať s objektmi, vložiť a formátovať text, vytvárať štýly, tabuľky a pracovať s grafikou. V tomto kurze nájdeš všetko potrebné na to, aby si dokázal vytvoriť a publikovať rôzne formáty, ako napríklad plagáty, brožúry, vizitky a mnoho ďalšieho. Pozrieme sa na to, ako pracovať s farbami, paletou, rôznymi efektmi a nakoniec na prípravu samotného dokumentu pre tlač. 

Online kurz Adobe InDesign je určený pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť pracovať s najmodernejším programom určeným pre profesionálnu prácu s grafikou a textom.

Cena je za 1 hodinu online kurzu

Inštrukcie

Pripravte si prosím:

  • funkčnú inštaláciu programu InDesign
  • stabilné online pripojenie
  • aplikáciu Teams alebo Zoom
  • funkčný mikrofón
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Grafický dizajnér s viac ako 20-ročnou skúsenosťou. Moja práca z rôznych oblastí dizajnu s jediným cieľom: komunikovať a inšpirovať prostredníctvom vizuálnych príbehov. S porozumením potrieb klientov a schopnosťou preniesť ich vízie do skutočnosti sa snažím vytvárať dizajnové riešenia, ktoré nielenže oslovujú, ale aj zanechávajú trvalý dojem. Každý projekt považujem za príležitosť na rast a tvorbu niečoho výnimočného.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 22. 9. 2022
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0