placeholder

Kategórie

Ja spravím UX/UI dizajn od A po Z

profile icon
MSlovak
(4)
offline

Prehľad

Cena280,00 €
Doručenie do15 dní
Počet
1
Dodatočné služby
80,00 €
100,00 €
30,00 €

Popis

Spravím celkový návrh a  UX prieskum dizajnu od počiatočného researchu až po finálny UI výstup dizajnu obrazoviek a ich prototyp. Pre viac info o mojich skúsenostiach kliknite na môj profil. 

 Zastreším všetky aspekty v rámci UX/UI dizajnu pre WEB alebo Aplikáciu ktoré budete potrebovať alebo vám rád sám navrhnem a pomôžem s celkovým UX plánom.  Doručím vám najlepší možný výsledok pretože na tom naozaj záleží.

Ak cenník nezahŕňa vaše konkrétne požiadavky, požiadajte o vlastnu ponuku na mieru, napíšte mi správu a v texte upresnite o čo sa jedná. Ďalej sa v komunikácii na vašej požiadavke dohodneme.

Základný balík zahŕňa :

1. 0-10 UI výstupov obrazoviek a prístup do figmy.

2. UX research a pomoc v každom aspekte aby bol váš produkt čo najviac User friendly.

3. Nekonečné možnosti úpravy a konzultácii aby sme váš finálny dizajn doladili presne ku vašim predstavám.

 

Inštrukcie

Napíšte mi správu alebo zavolajte na číslo v mojom profile o všetkom sa porozprávame, dohodneme sa na detailoch a nájdeme prierez postupu aký nam bude spoločne vyhovovať. Samozrejme vaša spokojnosť je prvoradá.

Ak cenník nezahŕňa vaše konkrétne požiadavky, požiadajte o vlastnu ponuku na mieru a v texte upresnite o čo sa jedná.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(4)
user

Wavenet

Maximálna spokojnosť! Všetky detaily boli dotiahnuté do konca + rýchle dodanie a super komunikácia.

user

Espion

som spokojný

user

Espion

Opat maximalna spokojnost.

user

Espion

Maximalne spokojny!!! Jeho ochota vysperkovat zadany projekt do maximalnej moznej kvality predcila moje ocakavania. Rozhodne odporucam ;)

O predajcovi

Som mladý ambiciózny a pracovitý človek ktorého práca UX/UI dizajnéra baví a napĺňa. V UX/UI dizajne sa pohybujem už asi 3 roky a za tento čas som dokázal nabrať mnoho skúseností či už v práci pre Startupy alebo vo väčších korporátoch. Aktuálne pracujem ako UX/UI dizajnér pre spoločnosť ČSOB. Podarilo sa mi získať aj hodnotný certifikát UX/UI dizajnéra od najväčšieho priekopníka v tejto oblasti a to spoločnosti GOOGLE. Neustále sledujem trendy v dizajne aby moje výstupy pre zákazníkov boli vždy aktuálne a predbiehali svoju dobu. Pre viac informácií sa s vami rád spojím telefonicky či formou správ.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 27. 7. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 4