placeholder

Kategórie

Ja preložím | kvalitné preklady textov do/z nemeckého jazyka

profile icon
byBalDy
(24)
offline

Prehľad

Cena7,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Ďakujem, že ste si otvorili práve môj inzerát :)


V skratke o mne:
S nemeckým jazykom som v každodennom styku už od mojich 15. rokov (verte či nie, odvtedy ubehla už dekáda), kedy som navštevovala školu vo Švajčiarsku, kde som nadobudla svoje prvé jazykové znalosti.


Neskôr v mojej profesii som sa stretávala s klientami práve nemecky hovoriacimi a zároveň som sa ako hobby venovala prekladaniu webových stránok, prekladom na jaspravim.sk a pod.
Dlhší čas pracujem v Nemecku a občas sa mi vyskytne čas na preklad :)


Pri mojom preklade si môžete byť istí, že preklad bude ako od "nemca" - nie len prechádza mojou kontrolou viackrát, ale aj native german speaking ich po mne ešte skontroluje.


Keď ste sa rozhodli práve pre môj preklad vášho jedinečného textu vedzte, že sa už na vás teším! :)

Inštrukcie

Cena a naša vzájomná spolupráca:
Hlavná ponuka sú teda preklady slovenských textov do nemčiny alebo nemeckých textov do slovenčiny.
Cena je 7,- EUR / 790 znakov.
Dĺžka prekladania závisí od dĺžky textu, približne jedna strana zaberie s prekladom a korektúrou 1 deň.
Ideálne, aby sme sa vyhli všetkým nedopatreniam uprednostňujem priamu správu, kde si vieme presne všetko dohodnúť :)


Pre preklad budem potrebovať:
Veľmi vďačná budem za váš text vo Worde/Pages, ak sa inak nedá, tak text z fotografie alebo scanu (dobre viditeľné).

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

sklenar304

som spokojný

O predajcovi

Pozdravujem Vás, dovoľte mi, aby som Vás privítala na mojom profile, ktorý je zameraný na fotenie interiéru & exteréru nehnuteľností, tvorenie videoprezentácií, spravovanie Facebook stránok a prekladu textov do nemeckého jazyka. Za môj úzky profesionálny vzťah k nehnuteľnostiam a ich foteniu vďačím dlhoročnej praxi v rodinnej realitnej spoločnosti, kde pôsobím ako fotograf a marketér. Keďže moja práca je aj mojim hobby a rada pomôžem aj ostatným mať pekné, decentné a upravené fotografie svojej jedinečnej nehnuteľnosti, poprípade video rozhodla som sa zeregistrovať na jaspravim.sk :) Interiéry a exteriéry bytov/domov/stavieb som začala vidieť inými očami od mojich 15. rokov, kedy som navštevovala školu vo Švajčiarsku, kde som nadobudla aj jazykové znalosti a prax v nadnárodnej realitnej spoločnosti, kde som bola súčasťou celého procesu obhliadok luxusných nehnuteľností. Predstava kvalitnej propagácie nehnuteľnosti, čo sa týka fotografií a videoprezentácií ma fascinuje každým dňom viac a viac. Venujem sa foteniu interiéru & exteriéru nehnuteľností na profesionálnej báze a takisto s radosťou sa starám aj o Facebook fanpage. Pri fotení kladiem dôraz na kvalitu & predprípravu nehnuteľnosti, tak aby Vaša nehnuteľnosť hovorila sama za seba. Každá príležitosť je pre mňa výzvou a prijímam ju s nadšením.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 5. 2016
hodnotenie 95.83%
predaj 1