placeholder

Kategórie

Tvorba Loga pre Vašu Firmu

profile icon
Mytraja
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €

Popis

Hľadáte unikátne logo pre svoju firmu ? Ponúkam tvorbu loga podľa vašich predstáv a potrieb.

Ponúkam rôzne varianty: 
1. Logo s Obrázkom: Ak chcete vašej značke pridať výrazný vizuálny prvok, vytvorím logo, ktoré obsahuje špeciálne vybraný obrázok, ktorý vás reprezentuje.
2. Logo iba s Textom: Pre tých, ktorí preferujú jednoduchý a čistý dizajn, ponúkam tvorbu textového loga, ktoré jedinečne odzrkadľuje vašu firmu.

3.Kombinácia Obrázku s Textom: Ponúkam logo kombinované z obrázku a textu. Tým vám umožním mať vyvážený a estetický dizajn, ktorý zaujme.

 

Logo je vašou vizitkou. Pomôžem vám vytvoriť unikátne logo, ktoré bude reprezentovať vašu značku a zanechá nezabudnuteľný dojem. 

Inštrukcie

Aby som mohol vytvoriť logo, ktoré bude presne vyhovovať vašej firme, budem potrebovať niekoľko informácií a vašu predstavu:
1. Informácie o Firme/Produkte:
Poskytnite mi informácie o vašej firme alebo produkte. Čím sa zaoberáte? Aké sú vaše hlavné hodnoty a poslanie ?

2. Názov Firmy/Produktu:
Uveďte názov vašej firmy alebo produktu, ktorý bude súčasťou loga.

3. Farby a Štýl:
Ak máte konkrétne farby alebo štýl, ktorý by ste radi videli vo vašom logu, dajte mi vedieť. Farby môžu mať význam a významný vplyv na vnímanie vašej značky.

4. Predstava o Logu:
Ak máte nejakú predstavu o tom, ako by malo logo vyzerať, opíšte ju čo najpodrobnejšie.

5.Cieľová skupina:
Kto sú vaši hlavní zákazníci alebo klienti ? 

6. Ďalšie Požiadavky:
Ak máte ďalšie špecifické požiadavky, ako napríklad typ písma, ikony atď., uveďte ich.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj, som váš spoľahlivý partner na Kanárskom ostrove Tenerife, ktorý vám ponúka širokú škálu kreatívnych služieb, aby vaša firma vynikla. Moje schopnosti a skúsenosti zahŕňajú: - Tvorbu Vizitiek a Logotypov: Pomôžem vám vytvoriť profesionálne vizitky a logá pre vašu firmu, ktoré vás budú reprezentovať. - Správu Facebook Stránok: Zabezpečím efektívnu správu vašej Facebook stránky, aby ste mohli komunikovať s vašou cieľovou skupinou. - Písanie Článkov: Poskytnem vám kvalitné články, ktoré oslovujú vašich klientov a zákazníkov. - Preklad Článkov: Môžem prekladať články z angličtiny a španielčiny do slovenčiny, čím vám otváram cestu k novým trhom. - Odprezentovanie Produktov na Zaujímavých Miestach: Zabezpečím nápaditú prezentáciu vašich produktov na krásnych miestach na Tenerife. - Správu Instagram Profilu: Budem aktívne spravovať váš Instagram profil a zvyšovať jeho angažovanosť. - Písanie Blogov: Vytvorím zaujímavý obsah vo forme blogov, ktorý zaujme vašu cieľovú skupinu. - Prepis Textov: Poskytnem vám presné prepisy textov a zabezpečím ich čitateľnosť. - Písanie Životopisov: Pomôžem vám vytvoriť životopis, ktorý zaujme budúcich zamestnávateľov. - Kontrolu Textov a Pravopisu: Zaistím, že vaše texty budú bezchybné a štýlovo spracované. - Základný Strih Videí: Vykonám základný strih videí, aby ste mohli zdieľať svoj obsah na rôznych platformách. - Pomoc s Propagáciou Príspevkov na Sociálnych Sieťach: Pomôžem vám s propagáciou vašich príspevkov na sociálnych sieťach, aby dosiahli väčší dosah. - Jednoduchú Grafiku, Brožúry, Pozvánky: Vytvorím jednoduchú grafiku pre vaše potreby, vrátane brožúr a pozvánok. S mojimi schopnosťami a kreativitou vám pomôžem dosiahnuť vaše podnikateľské ciele. Dovoľte mi, aby som bol vaším spoľahlivým partnerom na Kanárskom ostrove Tenerife.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 27. 9. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0