placeholder

Kategórie

Ja spravím vizualizáciu rodinného domu

profile icon
Naddillu
placeholder
(123)
online

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1

Popis

Či už staviate, prerábate vlastný dom, alebo ste projektant a chceli by ste svojmu klientovi ukázať výslednú podobu Vášho návrhu, vizualizácie sú neoceniteľným pomocníkom pri každom projekte. Som architektka na voľnej nohe a s touto úlohou Vám rada pomôžem. Pokiaľ si želáte, aby výzor Vášho domu spĺňal všetky moderné štandardy a zároveň vhodne zapadal do kontextu okolitej zástavby, moje služby sú pre Vás ideálne. Okrem farebných a materiálových kombinácií a povrchových úprav rada pomôžem aj s rozmiestnením zelene či drobných stavieb na pozemku. 

Uvedená cena sa vzťahuje na 1m2, výslednú cenovú ponuku vypracujeme podľa individuálneho projektu. V prípade rozsiahlejšieho projektu (bytový dom, občianska vybavenosť) je cena individuálna. V cene sú samozrejme zahrnuté i profesionálne konzultácie. Výstupom sú kvalitné vizualizácie v rozlíšení 1920x1080px v počte minimálne 4-5 kusov (podľa potreby viac). Verím, že moja práca splní Vaše očakávania :)

Inštrukcie

Pre vypracovanie vizualizácií budem potrebovať detailne vypracovanú projektovú dokumentáciu vo formáte PDF, DWG atp. Ideálne 3D model, minimálne však okótované pôdorysy a pohľady. Pokiaľ ide o rekonštrukciu existujúcej stavby, priložte prosím fotografie súčasného stavu. Fotografie okolitej zástavby mi pomôžu prispôsobiť vzhľad domu jeho prostrediu. Taktiež si rada vypočujem akékoľvek Vaše predstavy, nápady či inšpirácie čo sa týka materiálového a farebného riešenia, poprípade i atmosféry výslednej vizualizácie.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som mladá absolventka architektúry v súčasnosti pôsobiaca v Barcelone. Popri architektonickej praxi sa dlhodobo s nadšením venujem tvorbe digitálnej grafiky, predovšetkým komixov a ilustrácií, s cieľom spestriť deň malým i veľkým a vniesť do každodenného života aspoň trochu čarovnosti. Venujem sa tiež rôznym formám architektonických návrhov a vizualizácií interiérov i exteriérov a rada Vám pomôžem s akýmikoľvek úpravami vo Photoshope. Ovládam angličtinu na úrovni C1 a mám skúsenosti s prekladom a korektúrou textov.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 28. 7. 2016
hodnotenie 100.00%
predaj 0