placeholder

Kategórie

Ponúkam rýchle a prvotriedne preklady z Anglického jazyka do slovenčiny a spätne

profile icon
Nemmoli
(5)
offline

Prehľad

Cena3,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Preložím texty z anglického jazyka do slovenčiny a spätne. Prímam texty ľubovoľného typu a formátu, od neformálnych po formálne, odborných po bulvárne, alebo rôznych školských zadaní, slohov, semestrálnych, či seminárnych prác. 

S jazykom mám dlhoročné skúsenosti, a urobím maximum aby ste odo mňa obdržali kvalitný, plnohodnotný text napĺňajúci všetky Vaše očakávania. 

Uvedená cena je za štandardnú normostranu (1 x A4) - 1800 znakov, v prípade väčšieho množstva strán, alebo inom formáte textu sa je samozrejme možné dohodnúť na individuálnej ponuke na mieru. 

Dodanie je v čo najkratšom čase. 

Pri väčšom počte strán sa dodacia doba predlžuje, v závislosti od ich množstva strán a náročnosti prekladu. 


Neváhajte ma kontaktovať, som pre Vás k dispozícií aj počas víkendov a sviatkov. 

 

Inštrukcie

Podklady mi posielajte: - zdrojový text, ideálne Word (DOC), prípadne PDF či JPG, GIF, alebo iný formát v závislosti k potrebám. Stačí napísať a spoločne sa dohodneme na spolupráci.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

janeviem

som veľmi spokojný s prekladom, ďakujem

O predajcovi

Dobrý deň, ponúkam preklad textov z anglického jazyka do slovenčiny a spätne. Dokážem plnohodnotne pracovať s programom Adobe Photoshop, preto ma zároveň neváhajte kontaktovať s ponukou grafického dizajnu, ilustrácie textov, alebo vyhotovenia rôznych plagátov, reklamných pútačov a podobne. Prípadne po vzájomnej dohode môžem napísať rôzne odborné, alebo bulvárne články, slohy (školské zadania vo všeobecnosti), alebo seminárne a semestrálne práce. S jazykom mám dlhoročné skúsenosti a určité obdobie som pracoval na území USA, kde som nazbieral množstvo využiteľných skúseností s neformálnou, ale aj formálnou stránkou angličtiny. V prítomnosti študujem na univerzite v Bratislave, z toho dôvodu vnímam túto príležitosť prekladateľstva ako hobby a s radosťou prijmem každú ponuku, žiadosť, alebo výzvu, s ktorou ma oslovíte. Dodaciu lehotu objednávok prispôsobím Vašim potrebám a spravidla sa ju snažím okresať na čo najkratšie obdobie. Pri väčšom počte strán sa prirodzene táto lehota predlžuje, v závislosti od ich množstva a náročnosti samotného textu. Neváhajte ma kontaktovať, som pre Vás k dispozícií aj cez víkendy a sviatky. Podklady mi posielajte vo forme: - zdrojový text, Word, prípadne PDF či JPG, GIF, prípadne iný formát, stačí mi napísať a predložiť svoje požiadavky.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 23. 3. 2021
hodnotenie 100.00%
predaj 1