placeholder

Kategórie

VEKTORIZÁCIA LOGA - prerobenie nekvalitného na kvalitné

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Prerobenie vášho nekvalitného loga do kvalitnej podoby, aby ste ho následne mohli používať podľa potreby, či už na tlač alebo na vašu online prezentáciu.

Táto služba je pre vás vhodná, ak máte už svoje logo navrhnuté, ale máte ho v nekvalitnom formáte, rozostrené a nie ste spokojní s jeho kvalitou. Vďaka kvalitne spracovanému logu budete aj vy pôsobiť pre vašich potencionálnych zákazníkov dôveryhodnejšie a profesionálnejšie.

 

Táto služba zahŕňa:

 

• zaslanie loga vo formátoch .png (s pozadím aj bez), .svg, .pdf, .jpg

• v prípade záujmu vám pošlem logo aj v .ai, aby ste ho mohli následne aj ďalej editovať 

Inštrukcie

 

Čo budem od vás potrebovať:

 

• obrázok vášho loga, kde budú viditeľné jeho farby a obrysy

• logo musí byť z prednej strany

 

Teším sa na spoluprácu ♥.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj, moje meno je Silvia a ako GRAFICKÁ DIZAJNÉRKA a SOCIAL MEDIA MANAŽÉRKA vystupujem na jaspravim pod menom OBSAHOVÁ MÁGIA (obsahovamagia). Ako grafický dizajnér mám už minimálne 5 ročné skúsenosti (najmä v programoch Adobe Illustrator, Photoshop, Lightroom a InDesign) z čoho jeden rok som aj social media managerom (správa sociálnych sieti, produktová fotografia, tvorba grafík na mieru, tvorba jednotného contentu na sieťach,...). Pre lepšiu predstavu o tom, čo robím je najlepšie si pozrieť rovno moje portfólio. Mojim cieľom je vybudovať pre mojich klientov vizuálne silnú a zapamätateľnú značku, ktorá bude zároveň odrážať aj smer ich podnikania, víziu a predstavu. Vašu značku, budem následne veľmi rada prezentovať aj na sociálnych sieťach (Instagram a Facebook) ako social media manager novodobým spôsobom, ktorý vám priláka nie len nových sledovateľov, ale aj spokojných zákazníkov. Poďme spoločne zviditeľniť vašu značku ♥.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 13. 9. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0