placeholder

Kategórie

Návrh interiéru - 2D / 3D

profile icon
olexa.marian
placeholder
(2)
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Ahojte, podľa vašich požiadaviek a vašej inšpirácie Vám vytvorím 2D a 3D návrh interiéru, či už bytu, domu, kancelárie alebo chaty na mieru podľa vašich predstáv. 
Podklad pre stolára a iné profesie, koordinačný výkres pre vodu, odpad, elektriku, plyn a samozrejme vizualizácie …  
Návrh interiéru: Cena 20€/m2 je iba základná - výsledná cena závisí od metráže, vašich požiadaviek. 
Cena zahŕňa:- návrh - 2D, rezy, pohľady + poradenstvo, konzultácie- 3D vizualizáciu miestnosti, podklad pre stolára a iné profesie.

Inštrukcie

Podklady pre vytvorenie návrhu/vizualizácie: Nákres - pôdorys, kóty, špecifikácie a fotografie miestnosti fotografie inšpirácie/ akú máte predstavu ( pinterest )

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahojte, Pracujem v architektonickej a interiérovej kancelárii, preto Vám viem ponúknuť reálne know-how v navrhovaní interiérov. Venujem sa tvorbe interiérov od 2D ( návrhy pôdorysov / rezov / pohľadov ) až po 3D model celého nábytku / bytu / domu. Výsledkom mojej práce sú vizualizácie a projektová časť kde budú 2D pôdorysy ( pôdorys podláh, stien, kladačské plány, osvetlenie, elektrika, zdravotechnika, pôdorys búracích prác a navrhovaných konštrukcií, navrhovaný stav interiéru a nákresy nábytkov, ktoré bude obsahovať kóty a môžu slúžiť ako podklad pre výrobcu / stolára / kováča a pod..

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 4. 2015
hodnotenie 100.00%
predaj 0