placeholder

Kategórie

Tvorba webu

profile icon
Oliver0101
(1)
offline

Prehľad

Cena159,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1

Popis

Pre vás vytvorím na mieru šitú webovú stránku, ideálnu pre osobné, firemné či prezentačné účely, všetko na platforme WordPress. Vaša nová stránka bude obsahovať až osem podstránok, pričom každá bude navrhnutá tak, aby spĺňala vaše špecifické potreby a očakávania. Ponúknem možnosť integrácie blogu pre zdieľanie článkov, zabezpečím bezpečný prístup do administratívneho rozhrania, ochranu formulárov pred nežiaducim spamom a nastavím vizuálnu stránku vašej webstránky – od výberu farieb a písma až po detailné formátovanie textu a prispôsobenie widgetov. Zároveň sa postarám, aby bola vaša stránka optimalizovaná pre rýchle a hladké načítanie.

Spoločne prejdeme možnosti dizajnu a ukážem vám výber šablón, aby ste si mohli lepšie predstaviť, ako bude vaša budúca stránka vyzerať. Ponúkam vám nielen svoje rozsiahle skúsenosti a technické zručnosti, ale aj výhodné cenové podmienky a prístup prispôsobený práve vám.

Inštrukcie

Pre viac informácií alebo ak máte záujem o spoluprácu, prosím, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom správy. Teším sa na vaše projekty a na spoluprácu pri tvorbe stránky, ktorá bude dokonale vyhovovať vašim požiadavkám.

Treba si zaobstarať Doménu a Hosting optimálne na websupport.sk . Pri tomto sa cena líši aká je doména.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user
LuciaKLUB
Precízna a odborná práca, výborná komunikácia, teším sa na pokračovanie. ;)

O predajcovi

Snažím sa robiť všetko čo ma baví mám za sebou zopár E-shop”ov” na WordPresse zopár Grafík niečo viem aj v HTML, CSS, SCSS, Java Script atď.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 27. 11. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 1