placeholder

Kategórie

Moderný BLOG s prehľadnou administráciou

profile icon
PatKeb
placeholder
(16)
offline

Prehľad

Cena140,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
14,00 €

Popis

S mojimi dlhoročnými skúsenosťami v oblasti web dizajnu vytvorím profesionálny a moderný blog vrátane prehľadnej administrácie obsahu. Budúci blog bude fungovať na najpoužívanejšom, bezpečnom a pravidelne aktualizovanom systéme WORDPRESS. Tento systém je dlhodobo overený miliónmi užívateľov po celom svete.

Prevediem Vás od základov používania webu a zaučím Vás do systému. Taktiež Vám budem poskytovať doživotné bezplatné poradenstvo v oblasti webového sveta. 

Váš blog bude samozrejme responzívny, takže sa správne zobrazí na všetkých zariadeniach (stolných pc, tabletoch, mobiloch skrátka všade tam kde je internet a webový prehliadač...).

Ctím si dohodnuté termíny a požiadavky klienta, dôkazom čoho sú aj moje referencie v profile.
 

Inštrukcie

Od Vás budem očakávať informácie ako:
- zameranie blogu na konkrétnu tému
- približná predstava po grafickej stránke
- doménu a hosting (ak neviete o čo ide, nebojte sa, vysvetlím)
- všetko čo Vás napadne :)

Ak na niektorú "požiadavku" nebudete vedieť odpovedať, nevadí, spolu si prejdeme aj tak všetky body znovu a pobavíme sa hodí pre Vás najlepšie.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Jmenuji se Patrik Keblušek a pracuji jako freelance web developer & UX/UI designer v Praze. Webem sa věnuji již více než 6 let a za ten čas jsem absolvoval mnoho kurzů a seminářů zaměřených na web dizajn a rychlost webu a pracoval s nejnavštěvovanějšími weby v ČR. Můj profil na slovenském jaudelam, kde působím déle: https://www.jaspravim.sk/profil/patkeb

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 23. 1. 2015
hodnotenie 100.00%
predaj 0