placeholder

Kategórie

Ja spravím Vizualizáciu a Design vášho stavebného objektu

profile icon
PatrikMilo
(1)
offline

Prehľad

Cena700,00 €
Doručenie do60 dní
Počet
1
Dodatočné služby
250,00 €

Popis

"Tvorím priestory, vytváram spomienky"

Ste pripravení premeniť svoju architektonickú víziu na realitu? Vitajte, ste tu správne!

Moja prespektíva:

????Oddanosť vašej vízii: VÁŠ NÁZOR je mojou najvyššou prioritou. Som odhodlaný zabezpečiť, aby váš projekt odrážal vašu predstavu.

????Otvorená spolupráca: Verím v aktívnu komunikáciu a som tu, aby som počúval, diskutoval a hľadal najlepšie možné riešenia.

????Revízie: Záleží mi na vašej spokojnosti. Snažím sa, aby ste boli s konečným výsledkom spokojní hlavne Vy. Ponúkam možnosť viacerých revízií (zmien) na vašom projekte, zahrnuté v CENE, maximálne 3 revízie.

????Architektonický návrh: Moja silná stránka spočíva v umení vytvárať nevšedné architektonické návrhy, ktoré priťahujú pozornosť a vyvolávajú v pozorovateľovi nezabudnuteľné pocity. Zameriavam sa výlučne na pohľadové a kreatívne aspekty navrhovania budov. V neposlednom rade vždy dbám na to, aby moje návrhy boli nielen na oko pekné, ale aj funkčné a zabezpečovali optimálne využitie prostredia.

Inštrukcie

Tu je rozpisané, ako budeme spolupracovať:

1. Prvotná žiadosť o projekt:

Na začiatok potrebujem od Vás pár podkladov. Tie slúžia ako základ nášho projektu. Či už ide o hrubý náčrt, základné rozvrhnutie alebo komplexný plán, táto úvodná architektonická štúdia mi pomôže pochopiť vašu víziu a požiadavky na projekt.

2. Predstava klienta:

Máte na mysli konkrétnu predstavu o dizajne vášho projektu? Neváhajte a podeľte sa so mnou o ňu. Vaše podnety sú neoceniteľné a pomáhajú mi prispôsobiť 3D vizualizáciu tak, aby presne zodpovedala vašej vízii. Ak nemáte konkrétnu predstavu, nebojte sa - koncept môžem vytvoriť aj od základu sám.

3. Dodatočná architektonická štúdia (voliteľná):

Ak ešte nemáte podrobnú architektonickú štúdiu, môžete si ju priobjednať k službe. Táto štúdia vám poslúži ako skvelý podklad pre projekt na stavebné povolenie. Štúdiu dodávam v rôznych formátoch (PDF, RVT, DWG, DXF).

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som vo svete stavebníctva ako doma.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 20. 2. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 0