placeholder

Kategórie

Naučím Vás vytvoriť skupinu na Facebooku

profile icon
personanongrata
placeholder
(464)
online

Prehľad

Cena35,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Ak sa chcete na sociálnej sieti Facebook spájať s inými ľuďmi, komunikovať, vymieňať a zdieľať spoločne svoje nápady, myšlienky, tvorbu, recepty, výrobky alebo čokoľvek iné, je SKUPINA ideálnym riešením. Na jednom mieste sa totiž môžu stretávať ľudia s rovnakými záujmami a koníčkami alebo za účelom výmeny vecí, predaja, prezentácie, zdieľania politických názorov a pod. Zameranie skupiny je v podstate až na pár výnimiek neobmedzené !!

Podľa vašich osobných preferencií Vám skupinu krok po kroku pomôžem celú vytvoriť, nastaviť a naučím Vás, ako s ňou pracovať, pozývať členov, ako ju administrovať a spravovať, aby dobre slúžila svojmu účelu. Celé tu bude prebiehať cez online chat v dohodnutom čase. 

V prípade, že máte skupinu vytvorenú a potrebujete sa poradiť o jej nastaveniach alebo správe, vypracujem Vám konkrétnu ponuku na mieru po našej vzájomnej dohode.

Inštrukcie

Online prítomnosť pri PC v dohodnutom čase pre tvorbu a nastavenie skupiny. 

V prípade konzultácie o nastaveniach a správe, vymenovanie za administrátora skupiny na čas konzultácie.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user
renatko32
som spokojný

O predajcovi

Som šikovný, flexibilný a situácii prispôsobiteľný človek. Moje viac ako 11 ročné skúsenosti so správou sociálnych sietí, ako Facebook, Instagram, YouTube sú zárukou Vašej spokojnosti. Mojou devízou je tiež písané slovo, oprava a korekcia textov, písanie PR článkov. Referencie a hodnotenia zaručené, čakám na Vašu objednávku.

aktívne objednávky 2
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 3. 12. 2012
hodnotenie 100.00%
predaj 1