placeholder

Kategórie

Vytvorím ohromujúci dashboard v Exceli

profile icon
PeterStraka
placeholder
(113)
offline

Prehľad

Cena100,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
100,00 €

Popis

Ak hľadáte nástroj na vytvorenie analýzy údajov v programe Excel alebo profesionálnej vizualizácie údajov, aby ste získali prehľad o raw údajoch, ste na najlepšom mieste.

Posledných niekoľko rokov mám skúsenosti s prácami s tabuľkami Excel na úrovni vývojára a denne som vytvoril mnoho informačných panelov a správ  s použitím pivot tables, pokročilých formúl, grafov, tabuliek a mnoho daľšieho.

Vytváram zostavy, ktoré sú kompatibilné s programom Excel pre Windows alebo Excel pre MAC, na základe vašich požiadaviek.

Inštrukcie

Budem potrebovať od Vás: 

  • dáta/ celú databázu
  • predstavu o rozložení/ dizajne atď 
  • aké makrá chcete zahrnúť
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Pomocou mojej vášne pre dáta pretavím Vaše požiadavky do želaného produktu. Vyštudoval som Data Science na univerzite v Prahe a taktiež som absolvoval niekoľko výmenných pobytov v zahraničí. So zberom, analýzou, dolovaním a vyhodnocovaním dát mám viac ako 7 ročné skúsenosti. Momentálne pracujem pre medzinárodnú spoločnosť zaoberajúcou sa Big Data. Ovládam na profesionálnej úrovni programovacie jazyky R a Python. U mňa je na prvom mieste Vaša spokojnosť, ktorú Vám zaručujú moje skúsenosti a viac ako 150 spokojných zákazníkov. Vo voľnom čase sa venujem tvorbe grafík a kresleniu, ktoré spadá tiež medzi moje vášne.

    aktívne objednávky 2
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 15. 2. 2022
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0