placeholder

Kategórie

Písanie blogov a textov na mieru, podľa Vašich potrieb

profile icon
Petitelu
placeholder
(16)
offline

Prehľad

Cena8,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Aké by to bolo mať možnosť delegovať písanie blogov, či textov na zodpovedného človeka s dlhoročnou praxou a za rozumnú cenu? 

Presne takúto spoluprácu Vám ponúkam. Vytvorím vlastný a profesionálny text, ktorý bude obsahovať vlastné myšlienky, postrehy a názory, a pritom bude obsahovať presne Vaše zadanie

Čo získate: 

  • originálny text - napísaný podľa Vášho zadania
  • možnosť pridať do textu rôzne typy výskumov, obrázkov, grafov… v cene
  • jedinečný vysokokvalitný dizajn
  • zákaznícka podpora
  • cena je za jednu normostranu - 1800 znakov - s neobmedzenou korektúrou
  • Prečo práve ja? 

  • dôveryhodnosť, spoľahlivosť a rýchla komunikácia
  • desiatky napísaných originálnych prác - študentských, odborných, rôznych článkov
  • rýchly servis
  • neobmedzená revízia
  • Inštrukcie

    Pred objednaním služby ma prosím najskôr kontaktujte.

    Napíšte mi, čo má byť obsahom Vášho textu, pošlite mi k tomu základné informácie a zdrojové dáta. Ak len potrebujete text a žiadnu konkrétnu  predstavu nemáte, spoločne nejakú vytvoríme.

    Získajte bezplatnú konzultáciu! Som vzdialená len na jedno kliknutie. Prehoďme si pár slov :)

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (2)
    user

    exohosting

    som spokojný

    user

    Marek1974

    som spokojný

    O predajcovi

    Volám sa Peťa. Som matkou troch úžasných dievčat a snažím sa im venovať všetok svoj čas. No niekedy je veľmi náročné skĺbiť prácu s rodinou, zastať úlohu matky aj otca a zabezpečiť finančne celý chod rodiny. Už dlhší čas sa pohrávam s myšlienkou, ako to všetko prepojiť, mať viac času na dôležité veci v živote a popri tom byť stále finančne zabezpečená a nezávislá. Takmer 20 rokov sa pohybujem v biznise na rôznych pozíciách, pričom súčasťou každej z nich boli rôzne administratívne činnosti, mailová komunikácia, spracovanie a prezentácia dát, vytváranie rôznych prezentácii, ich následné odprezentovanie, vytváranie a spravovanie databáz… To si všetko vyžadovalo naozaj dobrú organizáciu a dokonalý time manažment. Okrem toho som duša veľmi kreatívna a tvorivá a celý čas ma to ťahalo k dizajnu v akejkoľvek forme a nedávno som ukončila Školu interiérového dizajnu. Tvorivosť a kreativita mi je prirodzene daná, čo využívam práve pri návrhu a tvorbe grafického dizajnu. Mám vyštudovanú filozofiu, prečítaných veľké množstvo kníh rôzneho žánru, čo viem využiť pri písaní rôznych textov, blogov, popisov... Bude pre mňa veľkým potešením pomôcť Vám odbremeniť sa od bežných, rutinných, ale nevyhnutných činností spojených s Vašim biznisom a dať Vám priestor venovať sa rozvoju Vašej spoločnosti.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 20. 12. 2022
    hodnotenie 100.00%
    predaj 2