placeholder

Kategórie

LOGO A PROFESIONÁLNA VIZITKA

profile icon
PetrayaVA
placeholder
(13)
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1

Popis

Chcete, aby vaša značka vynikla? Dajte jej vlastnú identitu s moderným logom a vizitkou, ktoré zanechajú nezabudnuteľný dojem!

 Vytvorím pre vás 2 návrhy loga, z ktorých si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyjadruje vašu značku a osobnosť.

✨ A to nie je všetko! Keď si vyberiete svoje ideálne logo, vytvorím pre vás aj vizitku v rovnakom štýle, aby vaša značka mala jednotný a profesionálny vzhľad. Vaši klienti si budú pamätať vašu značku vďaka jej pôsobivému a štýlovému vizuálnemu prezentovaniu.

Nechajte ma pomôcť vašej značke vystúpiť z davu. Kontaktujte ma ešte dnes a začnite budovať svoju jedinečnú identitu s moderným logom a vizitkou, ktoré vás budú reprezentovať!

Inštrukcie

  • Názov a popis Vašej firmy
  • Vaše preferencie (dizajn, štýl, farebnosť, typ písma… alebo mi dáte voľnú ruku)
  • Teším sa na spoluprácu s Vami. :)

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Volám sa Petra a pracujem ako virtuálna asistentka. Mojim zámerom je odbremeniť Vás od bežných, ale aj náročnejších kancelárskych prác, aby ste sa mohli naplno venovať tým aktivitám, ktoré Vám prinášajú zisk. Špecializujem sa najmä na administratívu v oblasti realitnej činnosti, ale môžete sa na mňa obrátiť s akoukoľvek administratívnou prácou. Dokážem Vám pomôcť s grafikou, či správou sociálnych sietí. Som zodpovedná, rýchlo komunikujem a Vaša spokojnosť je pre mňa prioritou.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 24. 9. 2020
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0