placeholder

Kategórie

PROFESIONÁLNA GOOGLE ADS REKLAMA + KUPÓN 350€ ZADARMO

profile icon
PPCrobo
placeholder
placeholder
(4)
offline

Prehľad

Cena180,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1
Dodatočné služby
15,00 €

Popis

PPC reklama okamžite osloví veľký počet potencionálnych zákazníkov vo Vašom segmente. Vďaka PPC reklame dokážete efektívne míňať vaše peniaze, ktoré sa Vám dokážu rentabilne vrátiť


Google Ads kampane prinášajú výsledky síce ihneď, ale trvá nejaký čas kým získame relevantné dáta na základe, ktorých môžeme kampane optimalizovať a získavať viac výsledkov. Preto si treba uvedomiť, že je to dlhodobá investícia. Špecifikujem sa na dlhodobých klientov. Napíšte mi, určite sa dohodneme.  

Počas prvotnej registrácie do google ads účtu získate 350 eur zadarmo. (Najprv musíte minúť 350 eur na reklamu)

Inštrukcie

 

  1. Prvý krok: V úvode vás požiadame o zodpovedanie niekoľkých otázok týkajúcich sa vašich cieľov, potrieb a súčasnej situácie.
  2. Dohoda o spolupráci: Po oboznámení sa s vašimi potrebami a cieľmi sa dohodneme na spolupráci.
  3. Prístup k účtu: V nasledujúcom kroku nás oprávnite k prístupu k vášmu účtu Google Ads. Potrebujeme číslo vášho účtu.
  4. Audit a analýza: Po získaní prístupu budeme robiť audit vášho účtu a sledovať si ho s vaším podnikaním.
  5. Návrhy na vylepšenie: Zároveň vám doručíme návrhy na vylepšenie vrátane prípadných odporúčaní pre vašu webovú stránku alebo e-shop.
  6. Stratégia: Pripravíme pre vás stratégiu, ktorá bude tvoriť vaše kampane.
  7. Kľúčové slová: Zameriame sa na analýzu kľúčových slov a vyhodnotíme relevantné a výkonné kľúčové slová.
  8. Vytvorenie kampaní: Vytvoríme kampane, reklamné skupiny a reklamy, prípadne iné reklamné formáty podľa dohody. Nastavíme meranie konverzie a prepojíme sa s vaším účtom Google Analytics.
  9. Spustenie kampaní: Zbieranie dát, optimalizácia, vyhodnocovanie.

 

 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Zdravím, moje meno je Robert. S online marketingom mám za sebou už 6 rokov skúseností. Počas tejto doby som mohol získať cenné skúsenosti v digitálnej agentúre, kde som spravoval desiatky účtov Google Ads pre rôznych klientov. Neskôr som sa zapojil do aktívneho projektu Kompostuj.me, kde som bol zodpovedný za kompletné nastavenie a vykonávanie marketingovej stratégie, správu Google a Facebook reklamy a iných nástrojov. V rámci projektu Kompostuj.me sme vždy dbali na to, aby sme každé investované euro využili čo najefektívnejšie, pričom systematicky vyhodnocovali, aký prínos priniesli. Takýto prístup očakávajte aj na vašej strane. Moja vášeň pre online marketing ma motivuje neustále zdokonaľovať svoje schopnosti, a teraz rád pomôžem aj vám dosiahnuť vaše marketingové ciele.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 11. 2013
hodnotenie 100.00%
predaj 0