placeholder

Kategórie

Ja spravím návrh/vizualizáciu kuchynskej linky

profile icon
ProGraphix
(17)
offline

Prehľad

Cena100,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Vstúpte do sveta jedinečných a štýlových kuchýň s mojou službou návrhu a vizualizácie kuchyne! 

Pomôžem vám premeniť vaše kuchynské sny na realitu. S precíznou pozornosťou k detailom a inovatívnym nápadom pre vás vytvorím kuchyňu, ktorá nie len splní vaše praktické potreby, ale aj okúzli vašich hostí svojou krásou. Som tu, aby som vám pomohol objaviť nekonečné možnosti, ktoré sa skrývajú za dverami vašej kuchyne a vytvoril pre vás priestor, kde môžete zažiť pohodu, eleganciu a funkčnosť.

V mojej ponuke nejde len o návrh a vizualizáciu. Ide o transformáciu vašej kuchyne do miesta, kde sa stretnú design, komfort a inovácia. Spoľahnite sa na moje skúsenosti a vášeň pre krásu interiérov a dovoľte mi premeniť vašu kuchyňu na centrum vášho domova. Napíšte mi správu ešte dnes a začnite cestu k vytvoreniu kuchyne, o ktorej ste vždy snívali.

Inštrukcie

Potrebné sú:

  • rozmery miestnosti, prípadne aj fotky miestnosti
  • farby, prípadne aj nábytok, ktorý by ste chceli použiť
  • váš štýl a celkové predstavy o miestnosti
  •  

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (2)
    user

    marcelb

    Som maximálne spokojný.Ďakujem

    user

    marcelb

    Som maximálne spokojný.Ďakujem

    O predajcovi

    Ahoj! Som grafický dizajnér a som veľmi rád, že ste sa rozhodli dozvedieť sa o mne viac. Som vášnivý tvorca a mám silnú lásku k umeniu a estetike. Grafický dizajn pre mňa nie je len práca, je to moja vášeň, ktorú prinášam do každého projektu, na ktorom pracujem. Mám schopnosť pretaviť nápady a koncepty do vizuálnych prvkov, či už ide o logá, brožúry, plagáty, webové stránky alebo dokonca interiérový dizajn. Svoju kreativitu a dizajnérske schopnosti stále rozvíjam. Sledujem aktuálne dizajnové trendy a neustále sa vzdelávam, aby som ponúkal najnovšie a najlepšie riešenia. Dúfam, že som vás zaujal a teším sa na našu spoluprácu.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 1. 7. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 2