placeholder

Kategórie

Pripravím 3D návrhy nábytku podľa Vašich predstáv do celého interiéru

Prehľad

Cena25,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €

Popis

Venujem sa konštrukcií nábytku, programovaniu CNC strojov a príprave výrobnej dokumentácie v stolárskej výrobe. Viem pre Vás pripraviť 3D návrhy nábytku podľa Vašich predstáv do celého interiéru a navyše viem Vám k tomu pripraviť kusovník dielcov potrebných na ich výrobu a technické výkresy. 

Výpisy dielcov pre výrobu sú 100 percentné a stolári, alebo domáci majstri si môžu podľa nich dať narezať dosky a sami poskladať navrhnutý nábytok.  

Cena 25€ je za bežný meter nábytku, zaokrúhlene na celý meter. Napr. za návrh skrine š. 400mm; 600 mm; 800mm a 1000mm zaplatíte 25€. Za kuchynskú linku š. 4 m zaplatíte 100€. Kusovník dielcov je k návrhu zdarma. Výkresová dokumentácia + 5 € k bm nábytku. 

V cene je tiež 1 úprava návrhu, ďalšie úpravy za príplatok podľa dohody.

Inštrukcie

Ak chcete kusový nábytok - pošlite mi nákres skrine so základnými rozmermi, fotku z internetu a čo možno najpodrobnejší popis akú máte predstavu o návrhu. (Farebné prevedenie, typ materiálu a pod. )

Ak ide o zostavu, pošlite pôdorys miestnosti a nákres so základnými rozmermi, prípadne fotku z internetu nábytku a čo možno najpodrobnejší popis akú máte predstavu o návrhu. (Farebné prevedenie, typ materiálu, výšku nôh a pod.)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Vladimír, pracujem 6 rokov v stolárskej výrobe ako konštruktér nábytku a programátor CNC strojov. Venujeme sa výrobe typického aj atypického nábytku. Viem pre Vás pripraviť 3D návrhy nábytku podľa Vašich predstáv do celého interiéru a navyše viem Vám k tomu pripraviť kusovník dielcov potrebných na ich výrobu a technické výkresy.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 5. 7. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0