placeholder

Kategórie

Daruj blízkemu ilustráciu

profile icon
MegyesiDesign
placeholder
placeholder
(65)
offline

Prehľad

Cena12,50 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Vytvorím ilustráciu osoby z fotografie, ktorú mi zašlete. Na výber máte až zo 4 štýlov. Využite moje služby a získajte originálnu profilovú fotku na soc. siete alebo originálny darček pre Vášho kamaráta/-ku alebo pre člena Vašej rodiny.

CENA JE PRI KAŽDOM ŠTÝLE ROVNAKÁ !

Ilustráciu bude možné následne osadiť na čokoľvek o akejkoľvek veľkosti.

Inštrukcie

Budem potrebovať fotografiu osoby, z ktorej chcete vytvoriť ilustráciu. Taktiež je potrebné si vybrať štýl v akom ilustráciu chcete.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj ☺ Volám sa Adrián, som profesionálny grafický dizajnér, aktuálne na voľnej nohe (freelancer). Mám niekoľko ročné skúsenosti v oblasti grafického dizajnu. Mojím hlavným cieľom na tejto platforme je, aby moji klienti boli na 100% spokojní, nie len s mojou prácou, ale aj komunikáciou a obdržali prácu vždy načas. Na tomto portáli som sa rozhodol poskytnúť svoje bohaté skúsenosti, pretvorené do formy služieb rôzneho druhu v oblasti IT. Môžu sa Vám moje ceny zdať o niečo vyššie oproti konkurenčným profilom, no to je z dôvodu, že nie amatér a moje skúsenosti a výsledky majú určitú hodnotu. So mnou a mojimi službami sa Vám otvorí brána do sveta kreativity!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 20. 5. 2020
hodnotenie 100.00%
predaj 0