placeholder

Kategórie

Ja spravím nastavenie a manažment Facebook Ads kampaní

profile icon
RastiMiklovic
(1)
offline

Prehľad

Cena30,00 €25,00 €bez DPH
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Ahoj, som Rasti, skúsený PPC stratég a odborník na výkonnostný marketing. Moja služba zahŕňa všetko od začiatočnej analýzy, cez tvorbu efektívnych Facebook reklám, až po optimalizáciu a správu kampaní.

Čo môžete očakávať:

Úvodná Analýza a Stratégia: Analyzujem trh, konkurenciu a ciele. Na základe toho vytvorím prispôsobenú reklamnú stratégiu.

Targeting: Nastavím cielenie tak, aby reklamy oslovili správne publikum.

Tvorba Ads: Vytvorím efektívne reklamné texty, ktoré pritiahnu pozornosť a zvýšia konverzie. Tiež pomôžem s tvorbou trendových reklám.

Optimalizácia: Budem neustále monitorovať a optimalizovať vaše kampane na základe výkonnostných dát, aby som zabezpečil najlepšie možné výsledky.

Pravidelná Komunikácia: Poskytnem pravidelné správy o výkonnosti kampaní, aby som zabezpečil, že vaše kampane sú v súlade s vašimi podnikateľskými cieľmi.

Inštrukcie

Prečo si vybrať moje služby:

  • Mám viac ako 7 rokov skúseností sFacebook Ads.
  • Zameriavam sa na dosiahnutie maximálnej návratnosti investícií pre vaše podnikanie.
  • Pracujem s transparentnosťou a profesionalitou.
  • Mám skúsenosti s rôznymi typmi podnikov, od malých lokálnych podnikov až po veľké startupy.

    CENA PRÁCE - 25EUR/h bez DPH
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ahoj, som Rasti, PPC expert, ktorý sa špecializuje na Facebook Ads, Google Ads, webovú analytiku a všetko, čo pomáha podnikom rásť. Počas posledných 7 rokov som pomáhal malým podnikom, e-commerce obchodom, startupom zo Silicon Valley a mnohým ďalším jedinečným značkám s ich reklamnými kampaňami. Môj hlavný odbor je PPC reklama, kde kombinujem kreativitu s analytickým myslením, aby som dosiahol maximálnu efektivitu a návratnosť investícií pre mojich klientov. V oblasti Facebook Ads som dosiahol významné úspechy, vďaka čomu som dokázal zvýšiť viditeľnosť značiek, zlepšiť zapojenie zákazníkov a generovať vysoký obrat pre rôzne firmy. Okrem toho mám rozsiahle skúsenosti s rastovým marketingom, kde využívam inovatívne stratégie a najnovšie technológie na dosiahnutie trvalého rastu a rozvoja značiek. Som expert na analýzu trhových trendov a správanie spotrebiteľov, čo mi umožňuje optimalizovať kampane a dosahovať vynikajúce výsledky. Moje práce sú charakteristické vysokou mierou profesionality, detailnou orientáciou a neustálym hľadaním nových a efektívnych riešení pre marketingové výzvy. S radosťou sa pustím do práce na vašich projektoch a pomôžem vám dosiahnuť vaše podnikateľské ciele.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 17. 1. 2024
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0