placeholder

Kategórie

Mesačný plán stravovania

Prehľad

Cena50,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Rozumiem tvojej frustrácii neustálym rozhodovaním, čo jesť. Je čas pre niečo nové a jednoduchšie. S radosťou ti ponúkam mesačné riešenie stravovania. Každý týždeň dostaneš SMS alebo email s jedálnym plánom na nasledujúci týždeň.

Už nebudeš musieť zbytočne rozmýšľať nad tým, čo si variť. Môžeš sa tešiť na rôznorodé a chutné jedlá, ktoré ti uľahčia život a ušetria čas. Stačí len sledovať moje odporúčania a užiť si jedlo.

S mojim mesačným plánom stravovania budeš mať vždy prehľad o tom, čo si pripraviť na nasledujúci týždeň, a získaš čas na to, čo ťa skutočne baví.

 

Inštrukcie

Tento plán nie je o chudnutí takže žiadne špeci inštrukcie nepotrebujem. Ak napríklad nemáš rád hovädzie mäso zameníš si ho za kuracie. 

V tomto projekte mi ide o to aby si mal čo najviac času a nemusel zbytočne rozmýšľať čo variť. V pláne budeš mať raňajky, desiatu, obed, olovrant aj večeru. 

V Nedeľu si spravíš nákup na celý týždeň a nemusíš ísť už ani do obchodu. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som virtuálna asistentka so špecializáciou v oblasti sociálnych médií a tvorby obsahu. Nebránim sa aj iným skúsenostiam ako administratíva, osobná asistentka alebo marketing. Po štúdiu na škole podnikania som pracovala ako manažérka v maloobchode, čo mi dalo cenné skúsenosti s riadením a komunikáciou. Svoju vášeň pre sociálne siete som preniesla do svojej kariéry a teraz pomáham klientom s tvorbou obsahu a správou sociálnych médií, aby dosiahli úspech online. S radosťou sa pustím do ďalšej výzvy, ak aj Vám môžem pomôcť vytvoriť silnú online prítomnosť.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 20. 9. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0