placeholder

Kategórie

Editovanie VIDEÍ pre TIKTOK / INSTAGRAM

profile icon
RobMatt
offline

Prehľad

Cena0,50 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis


“Chcete vytvárať pútavé videá, aby sa vaše publikum vracalo k ďalším?” 
Ako profesionálny editor videí sa špecializujem na vytváranie vysokokvalitných videí s vynikajúcou mierou udržania divákov pre Instagram a TikTok. S mojou pomocou môžete vytvoriť videá, ktoré udržia vaše publikum v napätí a pomôžu vám dosiahnuť vaše ciele. 
Môžem vám pomôcť s rôznymi úlohami úpravy videa vrátane strihania a strihania záberov, pridávania hudby a zvukových efektov, tituliek, farieb a ďalších. Starostlivým výberom najpútavejších častí obsahu a jeho úpravou, aby bol vizuálne príťažlivejší, vám môžem pomôcť zvýšiť mieru udržania divákov a rozšíriť vaše publikum
Pomôžem vám tak isto aj s optimalizáciou svojich videí na udržanie divákov môžete vytvárať videá, ktoré získajú viac zobrazení, lajkov a zdieľaní, čo vám pomôže dosiahnuť rozvíjať vašu značku. Som tu, aby som vám pomohol vytvoriť obsah, vďaka ktorému sa vaše publikum bude vracať po ďalšie videá. 

Inštrukcie

  • Cena je 10€ za jedno video
    1. “Surové” video na cloud službe (uschovňa.cz, google drive, dropbox, mega.nz; iné bohužiaľ neakceptujem)
    2. Námety / nápady ako má video vyzerať
  • (Je možné že Vám počas upravovania napíšem ak budú z mojej strany nejaké neistoty ohľadom toho ako má konečný produkt vyzerať)

    CENA JE ZA 1 SEKUNDU VIDEA, RESP. 0.50€ = 1 SEKUNDA
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ahoj! Volám sa Sebastian a som profesionálny video editor s 5+ rokmi skúseností v tomto odvetví. S nadšením oživujem príbehy prostredníctvom vizuálnych médií a snažím sa vytvárať vysokokvalitný obsah. Môj strihový štýl je všestranný a dobre sa mi pracuje s rôznymi žánrami videí vrátane firemných videí, hudobných videí, obsahu sociálnych médií a ďalších. Mám cit pre detail a verím, že správny strih môže mať na výsledný produkt zásadný vplyv. Ako video editor sa snažím dodávať projekty načas a v rámci rozpočtu. Som hrdý na svoje komunikačné schopnosti a vždy sa snažím poskytovať vynikajúce služby zákazníkom. Ak teda hľadáte spoľahlivého a zručného strihača videí, neváhajte ma osloviť. Rád s vami prediskutujem váš projekt a budem s vami spolupracovať na vytvorení niečoho skutočne výnimočného!

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 19. 3. 2023
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0