placeholder

Kategórie

Fotomontáž na želanie

profile icon
RomaNes
placeholder
(1533)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
3,00 €
5,00 €

Popis

Ponúkam fotomontáž presne podľa vašich predstáv. Chcete dobrú fotku na sociálnej sieti a vyniknúť či očariť ? alebo len tak pre rodinu ? Nech sa páči, som vám k službám :)

Inštrukcie

fotografiu od ktorej začneme, ostatné fotografie viem dodať alebo mi zašlete set fotografií pre vyhotovenie fotomontáže, následne budem potrebovať vašu predstavu, ktorú doladíme do maximálnej spokojnosti.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(15)
1 / 3
user

Puli

som spokojný

user

aurumslovakia

som spokojný

user

Patricsone

som spokojný

user

Patricsone

som spokojný

user

wooco

som spokojný

O predajcovi

Už viac, ako 14 rokov na trhu! Dovoľte, aby som bol aj Váš osobný grafik :) Ponúkam kompletné služby v oblasti grafického dizajnu: idea / skica / návrh / hotová grafika / produkt. Na želanie najčastejšie vytváram logá, Brand/Corporate indentity spoločností, propagačné reklamné materiály všetkého druhu, plagáty, katalógy či obľúbené online/ offline bannery. Ku každému zadaniu pristupujem individuálne, profesionálne a najmä kreatívne. Môj Profil je a naveky bude aktívny :) Pre Vaše želanie mi stačí napísať správu. Teším sa na spoluprácu! ******* pre aktuálnu dobu spracovania ma prosím vopred kontaktuje v správe, ďakujem*****

aktívne objednávky 8
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 6. 2013
hodnotenie 99.87%
predaj 15