placeholder

Kategórie

Ja spravím dizajn na pozvánky a oznámenia pre rôzne príležitosti

profile icon
Sara1919
(1)
offline

Prehľad

Cena13,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Moje hobbie zameriavajúce sa na tvorbu dizajnov pre pozvánky a oznámenia je miestom, kde sa spája kreativita a osobný prístup. Ponúkam jedinečné a originálne dizajny, ktoré zohľadňujú štýl a osobnosť každého zákazníka. Moje pozvánky nesú širokú paletu farebných kombinácií, fontov a grafických prvkov, aby sa dokonale hodili ku každej príležitosti. Moja práca premieta lásku k detailom a citlivosť voči klientovým predstavám, čo robí z mojej ponuky miesto, kde sa dá nájsť unikátny a nezabudnuteľný dizajn pre každú udalosť.


 

Za cenu 13 ponúkam 2 dizajny (ak by ste si neboli istý vo farbách, fontoch…), z ktorých si vyberiete potom už vy váš finálny dizajn 

Inštrukcie

Neváhajte ma kontaktovať v správe v prípade seriózneho záujmu 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

PL123iop

som spokojný

O predajcovi

Moje hobbie zameriavajúce sa na tvorbu dizajnov pre pozvánky a oznámenia je miestom, kde sa spája kreativita a osobný prístup. Ponúkam jedinečné a originálne dizajny, ktoré zohľadňujú štýl a osobnosť každého zákazníka. Moje pozvánky nesú širokú paletu farebných kombinácií, fontov a grafických prvkov, aby sa dokonale hodili ku každej príležitosti. Moja práca premieta lásku k detailom a citlivosť voči klientovým predstavám, čo robí z mojej ponuky miesto, kde sa dá nájsť unikátny a nezabudnuteľný dizajn pre každú udalosť ????????

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 8. 1. 2021
hodnotenie 100.00%
predaj 1