placeholder

Kategórie

Koučing sada 5 stretnutí

profile icon
Shimigo
(3)
offline

Prehľad

Cena150,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
270,00 €

Popis

Kouč pomáha koučovanému, aby s väčším porozumením, a teda aj pravdivejšie, vnímal, čo sa deje, preskúmal svoj vnútorný svet a urobil na základe toho rozhodnutie o zmene. Zmena sa môže týkať prežívania, zmýšľania alebo konania. Podstatné je, že zmena vychádza z lepšieho sebapoznania a že sa pre ňu rozhodol koučovaný sám.

 

Ide o rovnaký koučovací inzterát ako moje o statné len stým že jedna hodina koučingu pri kúpe 5 stretnutí, ktoré môžete využiť  počas celého rok od zakúpenie.(napr. od 12.12.2020 do 12.12.2021) zaplatíte o 50 Eur menej

Inštrukcie

 Na koučovací rozhovor je potrebné vyhradiť si 45 +cca 15 min. Ide o online koučing cez skype, zoom…. Ak vám nevyhovujú ponúkané ceny alebo čas dodanie. Vytvorím vám ponuku(inzerát na mieru) určite sa dohodneme, som ústretový viem, že niekto potrebuje pomoc a práve má iné dôležitejšie veci kde dať peniaze. Nadruhú  stranu, ak raz zakúsite pravý koučovací rozhovor pochopíte, že to čo v rozhovore získate je viac ako peniaze, zmena myslenia, nový spôsob premýšlania, zlepšenie komunikácie s inými aj zo sebou samým. Odporučil by som to zažiť každému :)
 

Prvé stretnutie je konzultačné aby bolo jasné či vám viem byť ako kouč užitočný. Tiež podpíšeme dohodu o koučovaní.


Ďakujem za dôveru.
 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som otec, učiteľ a kouč v regisri SAKO- Slovenskej asociácie kouvčou z viac ako 120h+ od koučovaných hodín. Poskytujem koučing v O.z. Educoach kde koučujem študentov a učiteľov pro ZADARMO. Poskytujem pomoc v oblasti životného, športového a vzťahového koučingu pre starších ako 15 rokov a zároveň pôsobím ako gymnaziálny učiteľ dejepisu a náboženstva na čiastočný úväzok. Apsolvovaním koučovacieho sedenia zmeníte pohľad na vec(problém) s ktorým prichdázate ale aj na všetky oblasti života. Je to rozhorvor v ktorom si vás vážim počúvam nesúdim a zvedavo sa pýtam. Vždy mám veľkú radosť keď vidím ako sa klienti vyvíjajú a odchádzajú s úsmevom.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 25. 7. 2020
hodnotenie 100.00%
predaj 0