placeholder

Kategórie

KREATÍVNE logo

profile icon
Slavka.V.
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

???? Tvorba Unikátneho Loga - Vaša Značka V Digitálnom Svete! ????

Hľadáte jedinečné logo, ktoré bude skutočnou tvárou vašej značky v digitálnom svete? V tom prípade ste na správnom mieste! Služba zahŕňa:

???? Návrh Jedinečného Loga: Návrh jedného loga, ktoré bude presne odrážať štýl a hodnoty vašej značky. Budeme spolu úzko spolupracovať, aby som pochopila vaše požiadavky a víziu. 

???? Tri Dodatočné Úpravy: Ponúkam vám možnosť až troch ďalších úprav v cene. Týmto spôsobom sa môžete ubezpečiť, že logo je presne také, aké ste si predstavovali.

????️ Logo na Viacerých Pozadiach: Dodám vám logo v troch rôznych verziách: na tmavom pozadí, bielom pozadí a aj bez pozadia, čo vám umožní flexibilne používať logo na rôznych platformách a podmienkach.

???? Odtlačok Prsta v Digitálnom Svete: Naše logo je viac ako iba obraz - je to odtlačok prsta, zanechaný v digitálnom svete. Zabezpečte si unikátnu a zapamätateľnú identitu pre váš online biznis.

Inštrukcie

O Firme:

  • Popíšte váš obchodný sektor, produkty alebo služby. Uveďte unikátne hodnoty a vlastnosti, ktoré má logo odzrkadľovať.
  • Farby:

  • Uveďte existujúce farby značky a preferované farby pre logo.
  • Predstava:

  • Popíšte, čo má logo komunikovať a aké ikony alebo symboly má obsahovať.
  • Štýl Dizajnu:

  • Preferovaný štýl (moderný, klasický, minimalistický) a príklady inšpirácie z iných logo dizajnov.
  • Cieľová Skupina:

  • Kto je vaša cieľová skupina? Aký je váš ideálny zákazník? Logo by malo komunikovať s touto skupinou?
  • Slovná Značka:

  • Ak máte slovnú značku alebo firemný názov, ktorý bude súčasťou loga, uveďte ho spolu s preferovaným písmom a štýlom textu.
  • Ďalšie Požiadavky:

  • Ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky alebo špecifikácie, ktoré by ste chceli, aby som zohľadnila pri tvorbe loga, neváhajte mi ich napísať.
  • Čím viac informácií a detailov mi poskytnete, tým presnejšie budem môcť vytvoriť logo, ktoré bude reprezentovať vašu značku tak, ako si predstavujete.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Som vášnivá začínajúca social media manažérka so silným zmyslom pre kreativitu a stratégiu. Moje schopnosti zahŕňajú tvorbu pútavých grafík, písanie príťažlivých textov a efektívnu správu sociálnych sietí. Môj prístup spočíva v precíznom spájaní umenia s marketingovou stratégiou, čo vedie k rýchlemu rastu povedomia značiek. S hrdosťou môžem uviesť, že som úspešne dokončila kurz "Social media academy" od Pinkasistent, čo mi vynieslo certifikát za úspešné absolvovanie. Tento kurz mi poskytol hlboké a široké pochopenie pre fungovanie sociálnych médií a ich úlohu pri budovaní značiek online. S touto vedomosťou som schopná identifikovať optimálne prístupy pre rôzne značky a ich cieľové publikum. Moje skúsenosti zahŕňajú správu sociálnych sietí pre rôzne značky, ako napríklad Hafiky a Dočasná opatera labiek. Mojou silnou stránkou je schopnosť vyvíjať strategický plán pre rast značky na sociálnych médiách a následne ho realizovať s kreatívnym prístupom. Okrem toho sa venujem aj tvorbe brandingových konceptov a logotypov, čo umožňuje značkám vytvárať jedinečný a súdržný vizuálny dojem. Môj zmysel pre detail a estetiku sa odráža vo všetkom, čo tvorím. Som oddaná tomu, aby som pomohla značkám dosiahnuť ich ciele na sociálnych médiách. S chuťou a energiou pristupujem k novým výzvam a som pripravená neustále sa vzdelávať a zdokonaľovať svoje schopnosti v dynamickom svete sociálnych médií.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 24. 8. 2023
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0