placeholder

Kategórie

Freistellung & Steuernummer pre stavbárov v Nemecku

profile icon
sluzbyDE
(1)
offline

Prehľad

Cena75,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
90,00 €
20,00 €

Popis

Stavebné firmy, či ich živnostníci (subdodávatelia) pracujúci v Nemecku podliehajú 15% zrážkovej dani zo stavieb z každej vystavenej faktúry. Tejto dani však ako zahraničný stavbár môžete veľmi jednoducho predísť, a to registráciou na daňovom úrade v Nemecku, kde Vám pridelia daňové číslo (Steuernummer), a naň naviazané Oslobodenie od zrážkovej dane (Freistellung) maximálne na jeden kalendárny rok, s možnosťou obnovy.

Freistellung SZČO -      75,- Eur
Steuernummer SZČO - 90,- Eur
PoDR-                             20,- Eur

*Bez Steuernummer nie je možné vyžiadať Freistellung!

 

Inštrukcie

Vyplníte dotazník a žiadosť, ktorú Vám pošleme s postupom (dotazník, potrebné dokumenty na podpis, ďalšie pokyny, a i.). 

-pri záujme o Potvrdenie o daňovej rezidencii sa posiela dodatočné splnomocnenie
- v prípade potreby alebo chýbajúcich informácií, či dokumentov Vás budeme kontaktovať

Všetky potvrdenia z úradu, t.j. Oslobodenie od zrážkovej dane (Freistellungsbescheinigung), alebo pridelenie nemeckého daňové čísla (Steuernummer), Vám prídu na Vašu adresu poštou v lehote najneskôr 6 až 8 týždňov od doručenia žiadosti nemeckému daňovému úradu. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Sme malá účtovná spoločnosť s klientelou po celom Slovensku ale aj v zahraničí, ktorá sa špecializuje na poskytovanie finančných riešení na mieru pre staviteľov v Nemecku aj mimo neho. Náš tím je poháňaný vášňou zjednodušiť zložité finančné procesy a umožniť našim klientom prosperovať v ich podnikateľskom úsilí. Služby oslobodenia od zrážkovej dane: Špecializujeme sa na vedenie stavebníkov cez zložitosť predpisov o zrážkovej dani v Nemecku, čím uľahčujeme bezproblémový proces na zabezpečenie výnimiek tam, kde je to vhodné. Pomoc s daňovým identifikačným číslom Zameriavame sa na budovanie trvalých vzťahov s našimi klientmi, pochopenie ich jedinečných potrieb a poskytovanie riešení, ktoré prispievajú k ich úspechu. Náš tím prináša bohaté skúsenosti v oblasti účtovníctva, zdaňovania a medzinárodného podnikania, vďaka čomu klienti profitujú z informovaného a strategického finančného poradenstva. Poskytujeme presné a včasné služby, ktoré našim klientom umožňujú robiť informované rozhodnutia s istotou.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 3. 2024
hodnotenie 100.00%
predaj 0