placeholder

Kategórie

Správa sociálnych sietí v nemeckom jazyku

Prehľad

Cena597,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Moje meno je Janka a pracujem ako social media manager so zameraním na Facebook, Instagram a Linkedln. 

Pomáham podnikateľom efektívne využiť tieto platformy na dosiahnutie obchodných cieľov prostredníctvom návrhu stratégie, tvorby obsahu a vytvárania reklamných kampaní.

Poskytujem komplexné riešenia vrátane analýzy cieľového publika, tvorby profesionálnej grafiky, monitorovanie komentárov či zákaznícku podporu. Sledujem aktuálne trendy a sústredím sa na budovanie silného online obrazu značky, zvyšovanie interakcie so sledujúcimi a pritiahnutie viacerých zákazníkov. 

Tvorím aj reklamné kampane na FB + IG, ktoré Vám budú prinášať nových zákazníkov. Zanalyzujem Váš biznis, Vaše publikum, konkurenčné reklamy. Vďaka pravidelnému vzdelávaniu ovládam stratégie a nástroje, vďaka ktorým dokážem zvýšiť dosah príspevkov a obsah tvoriť s ohľadom na Vášho ideálneho zákazníka.

Príspevky budú priamo v nemčine, takže nemusíte riešiť preklad. Nemecky rodene hovoriacim sa postará o preklad.

Inštrukcie

V cene je zahrnuté (1 mesiac):

  • 20 postov v nemčine
  • 12 story v nemčine
  • 4 reels v nemčine
  • správa komentárov a podpora pri odpisovaní správ v nemčine
  • detailna analýza followerov
  • plán obsahu dopredu
  • mesačný report
  • Vaša spokojnosť je mojou prioritou. Pokiaľ Vám ponuka nevyhovuje, kontaktujte ma a pripravím Vám špeciálny cenník so službami pre ešte väčší úspech.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Moje meno je Janka a moja práca spočíva v správe sociálnych sietí so zameraním na platformy ako Facebook, Instagram a LinkedIn. Moja hlavná úloha spočíva v podpore podnikateľov pri efektívnom využívaní týchto sociálnych sietí na dosiahnutie ich obchodných cieľov. To zahŕňa vytváranie stratégie, tvorbu obsahu a realizáciu reklamných kampaní na sociálnych médiách. Zanalyzujem Váš biznis, Vaše publikum, konkurenčné reklamy a vytvorím reklamné kampane na FB + IG, ktoré Vám budú prinášať nových zákazníkov. Vďaka pravidelnému vzdelávaniu ovládam stratégie a nástroje, vďaka ktorým dokážem zvýšiť dosah príspevkov a obsah tvoriť s ohľadom na Vaše cieľové publikum, či ideálneho zákazníka. Navyše poskytujem komplexné riešenia, ktoré zahrňujú analýzu cieľového publika, tvorbu profesionálnej grafiky, monitorovanie komentárov a poskytovanie zákazníckej podpory. Aktívne sledujem aktuálne trendy a snažím sa budovať silný online obraz značky, zvyšovať angažovanosť sledujúcich a prilákať viac zákazníkov. S mojou kreativitou, inovatívnym prístupom a odhodlaním som pripravená pomôcť Vám dosiahnuť vynikajúce výsledky na sociálnych sieťach. Podnikáte v nemecky hovoriacich krajinách? Super! Príspevky budú priamo v nemčine, takže nemusíte riešiť preklad. Nemecky rodene hovoriaci, sa postará o preklad. #SociálneMédiá #Marketing #Kreativita #Značka #Klienti

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 2. 11. 2023
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0