placeholder

Kategórie

UPRAVOVANIE FOTIEK

profile icon
somadriana
placeholder
(21)
offline

Prehľad

Cena2,60 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis


Upravím fotky v Adobe Photoshop,Adobe Lightroom, VSCO
v službe je zahrnuté:


·  -zmena farby konkrétnej veci, pozadia, celková úprava cez presety
·  -odstránenie konkrétneho objektu
·  -zlepšenie kontrastu
·  -bielenie zubov
·  -bielenie prostredia
·  -pridanie textu
·  -retuš tváre
·  -rozmažem alebo upravím pozadie za ľubovolným objektom
Cena za úpravu jednej fotky je 2,60€. Pri väčšom počte sa cena líši, preto sa radšej informujte správou vopred.  Doba trvania sa môže líšiť od náročnosti upravovania. Niekedy to viem spraviť do hodiny,niekedy na to potrebujem viac času/dní. 
 
Kľudne ak by ste chceli upraviť niečo iné a nespomenula som to v texte, napíšte mi a dohodneme sa. Možno som len niečo zabudla napísať, ale spraviť to viem. :) 

Prikladám aj fotografie aby ste mali predstavu ako upravujem fotky ja. 

Inštrukcie

Budem od vás potrebovať len fotografiu čo v najlepšej kvalite a požiadavky na úpravu. Ak nezadáte čo a ako chcete upraviť, budem upravovať podľa vlastného citu. 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(3)
user

janafotokniha

som spokojný

user

Macoart

Rýchlo a spoľahlivo:)

user

modumo

Nádherne upravené fotky, sme veľmi spokojní. Odporúčame. Rýchle dodanie

O predajcovi

Ahojte, moje meno je Adriána a študujem posledný ročník marketingovej komunikácie v Trnave. Už 4 roky sa venujem spravovaniu sociálnych sietí ako freelancer a okrem toho pracujem v cestovnej agentúre už druhý rok ako digital marketer. Mám skúsenosti s profilmi detského oblečenia, zdravých výživových doplnkov, nábytok, domáce spotrebiče, záhradné príslušenstvo, právo, cestovná agentúra a gastro. Taktiež mám skúsenosti s vytváraním newslettrov a ľahšej grafiky. Mimo tohto sa venujem foteniu portrétov, produktov a svadieb. Taktiež na svojom instagrame recenzujem zážitkové ubytovania - dodávam im content pre ich sociálne siete. A v neposlednom rade je mojou veľkou vášňou cestovanie a spoznávanie nových miest. Záleží mi na dodaní kvalitných služieb a je pre mňa prvoradá spokojnosť klientov, teda Vás. Ak sa Vám bude moja tvorba páčiť, neváhajte ma kontaktovať.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 24. 2. 2019
hodnotenie 90.48%
predaj 3