placeholder

Kategórie

Profesionálne LOGO ktoré je VIDIEŤ

profile icon
sonanona
placeholder
(3)
offline

Prehľad

Cena55,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €
40,00 €
20,00 €
7,00 €
15,00 €

Popis

LOGO je rozhodujúcim prvkom obrazu spoločnosti. Silná firemná identita zaručí okamžite rozpoznateľný imidž - akúsi TVÁR značky. Vytváram LOGO dizajny, s ktorýmy dosiahnete vlastný unikátny charakter spoločnosti a odlíšite sa od konkurencie.

Ponúkam skúsenosti v tvorbe logo dizajnu a firemnej idenity či grafických návrhov s viac ako 10 ročnou praxou.
Pretože každé LOGO si vyžaduje INDIVIDUÁLNY prístup.

CENA ZÁHŔŇA:

-2 farebné variácie loga na výber

-súbor firemných farieb

-logo v rôznych formátoch využiteľné online aj v tlačenej forme

Pre tvorbu grafických návrhov s využitím loga si pozrite ďalšie moje inzeráty - vytvorím grafický návrh pre čokoľvek.

Inštrukcie

Pred samotnou tvorbou Vám zašlem pár otázok, aby si na začiatku ujasnili aká je Vaša predstava a aký štýl loga preferujete. Je dôležité aby som poznala a porozumela Vašej značke a tomu čím sa zaoberáte - pretože to všetko musí finálne LOGO symbolizovať. Pokiaľ máte záujem o LOGO, napíšte mi a spolu doladíme všetky detaily tak, aby ste boli maximálne spokojní. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Kreatívna grafička / online asistentka - pomôžem takmer s čímkoľvek v oblasti tvorby grafického dizajnu ale aj služieb virtuálnej asistentky. V oblasti grafického dizajnu pracujem a tvorím aktívne viac ako 10 rokov. Vytvorím grafické návrhy na čokoľvek od základného loga a firemného dizajnu, tlačovín ako sú billboardy, bannery, pozvánky, vizitky .... až po obaly produktov, firemné predmety, návrhy emailov či tvorba a úprava fotografií či už ako príspevok na sociálne siete alebo produktové fotografie atď. Čo sa týka služieb virtuálnej asistentky ponúkam spoluprácu v oblastiach ako je prekladateľstvo z/do anglického jazyka, copywriting (písanie kreatívnych článkov/textov/popisov), tvorba podkladov pre školenia/porady, tvorba databáz, prezentácií, tabuliek, tvorba emailov a mnoho iného... Neváhajte ma osloviť ak potrebujete pomoc v administratíve alebo akejkoľvek oblasti denných činností pre podporu Vášho podnikania. Ušetrím Vám čas, ktorý môžete využiť pre dôležitejšie činnosti. Pracujem rýchlo, zodpovedne a precízne - všetko je o dohode. Teším sa na spoluprácu! Soňa

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 10. 5. 2012
hodnotenie 100.00%
predaj 0