placeholder

Kategórie

Ja spravím prezentáciu

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €

Popis

Vďaka našej službe tvorby prezentácií ušetríte čas a námahu, ktorú by ste museli investovať do tvorby vlastnej prezentácie. Naši experti v oblasti tvorby prezentácií vám pomôžu vytvoriť prezentáciu, ktorá bude prezentovať vašu predstavu.

Pri tvorbe prezentácií využívame najmodernejšie nástroje a technológie, aby sme vám mohli ponúknuť kreatívne a vizuálne pútavé prezentácie. Cena je určená za 15 slidov.

Inštrukcie

Do správy mi napíšte požadovaný rozsah slajdov a tému. Poprípade bližšie špecifikácie

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(2)
user

te85

neaktivita predajcu

user

tomfek

neaktivita predajcu

O predajcovi

Správa Sociálnych Sietí je špecializovaná agentúra, ktorá sa zameriava na efektívne riadenie vašich sociálnych sietí, s cieľom dosiahnuť maximálny dosah a interakciu s vašimi zákazníkmi. Naším poslaním je posilniť vašu značku a zvýšiť jej hodnotu prostredníctvom inovatívnych riešení a kreatívnych stratégií. Prečo si vybrať práve nás? Tím odborníkov: Naše skúsené ruky sú pripravené vám poskytnúť najlepšiu podporu, nech už ide o strategické plánovanie alebo tvorbu obsahu. Prispôsobená stratégia: Uvedomujeme si, že každý klient je jedinečný. Preto navrhneme stratégiu šitú na mieru vašim potrebám a cieľom. Analytika a meranie výsledkov: Neustále sledujeme a analyzujeme údaje z vašich sociálnych médií, aby sme zabezpečili optimálne výsledky a rast. Transparentnosť a komunikácia: Sme váš spoľahlivý partner, ktorý vám poskytne pravidelné správy a aktualizácie o vašom pokroku. Výnimočný zákaznícky servis: Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou. Sme tu pre vás 24/7, aby sme vám poskytli všetku potrebnú pomoc a podporu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 5. 4. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 2