placeholder

Kategórie

Odborný text

profile icon
StanM
placeholder
placeholder
(70)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Dobrý deň, priatelia,

ponúkam písanie odborných textov, popularizačných vedeckých článkov, blogov a pod. Vypracoval som dostatok popularizačných odborných textov, článkov pre blogy ale aj príspevkov pre karentované vedecké časopisy. Náročnosť textu závisí len od Vašej voľby a dostupnosti zdrojov, prípadne od mojej znalosti danej problematiky, preto VŽDY pred objednávkou najprv napíšte Vaše požiadavky a ja Vám odpoviem v súkromnej správe, aké máme možnosti. Hlavne vedecký odbor! Nielen prírodné vedy, spoločenské vedy, potrebujem vedieť presne odbor a účel práce.

Cena 10 euro á normostrana, prípadne dohoda - viď objednávka na mieru. Nebránim sa návrhom.

Inštrukcie

VŽDY pre zadaním objednávky mi najprv napíšte VŠETKY Vaše požiadavky, prípadne si ich najprv poďme prediskutovať cez súkromné správy. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(3)
user
rado7531
som spokojný
user
NinjaS
som spokojný
user
Michal0711
som spokojný

O predajcovi

Dobrý deň priatelia, som literárne zručný muž s dostatočnou slovnou zásobou a skúsenosťami s písaním diplomoviek, odborných článkov a esejí. Dokážem preložiť, alebo napísať krátku esej aj v AJ. Keď mám náladu, píšem básne a ak chcete, napíšem Vám kratšie básničky, blahoželania a valentínky podľa Vašich prianí. V prípade potreby dokážem spísať esej v SK aj v oblasti politológie, histórie, odborný text v oblasti strelných zbraní a pod. Istý čas som prispieval aj do internetových novín, takže ak potrebujete článok, napíšte tému a rozsah a ja Vám napíšem, či sa v danej oblasti orientujem. Ďakujem!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 27. 6. 2020
hodnotenie 100.00%
predaj 3