placeholder

Kategórie

Konzultácia odbornej práce

profile icon
StatA
placeholder
(37)
offline

Prehľad

Cena50,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
30,00 €
30,00 €

Popis

Ako školiteľ úspešne obhájených odborných vedeckých práci ponúkam pre študentov stredných škôl, prvého, druhého a tretieho stupňa vysokých škôl ponúkam konzultáciu odborných práci (bakalárske, magisterské, SOČ…) so zameraním na úspešné obhájenie.

Pri práci budem sledovať:

  • logické členenie a rozsah práce (úvod, metódy, výsledky, diskusia záver) a jeho vzájomná nadväznosť
  • správne zvolený citačný štandard - citácie v texte, bibliografia, vhodnosť citácii
  • Formálna a grafická úroveň práce
  • správne zvolené použitie vizuálnych pomôcok v texte a ich vzťah k textu
  • spôsob vyjadrovania a odbornosť autora
  • Po doručení práce vo formáte “word” konzultácia prebehne v režime revízií dokumentu. Komentáre k zisteným nedostatkom budú zaslané v dokumente a zásadné chyby, ktoré môžu mať vplyv na výslednú známku (obhájiteľnosť) budú komunikované pomocou e-mailu.

    Inštrukcie

    Prosím o doručenie dokumentu vo forme Word

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (1)
    user

    Lucia1996

    som spokojný

    O predajcovi

    Moje meno je Tomáš a som výskumník a pedagóg na Univerzite v Innsbrucku. Pracujem v laboratóriu pre športovú a environmentálnu fyziológiu (Environmental and Exercise Physiology Laboratory - LEEP). Mám 6-ročné skúsenosti v oblasti analýzy údajov a (športovej) fyziológie. Moje skúsenosti v analýze údajov mi umožňujú spracovať a vizualizovať údaje a zabezpečiť reprodukovateľnosť výsledkov výskumu. Vo svojom voľnom čase sa rád venujem športu, čo je aj súčasťou mojej špecializácie počas doktorandského štúdia. Zaoberám sa fyziológiou športových lezcov a ich tréningom. Počas mojich doterajších skúseností som pravidelne pomáhal pri analýze údajov a starostlivosti o bakalárske a magisterské práce. Mojím cieľom je zdieľať svoje skúsenosti a znalosti so všetkými, ktorí majú problémy so štatistickými prístupmi, interpretáciou údajov a písaním vedeckých prác.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 27. 2. 2023
    hodnotenie 97.30%
    predaj 1