placeholder

Kategórie

Tlačenie 3D modelov + 3D návrh

profile icon
Stomp160
placeholder
(36)
offline

Prehľad

Cena12,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Dobrý deň, 


Ponukám Vám svoje služby , ktoré sa týkajú tlačenia 3D modelov na profesionálnej 3D tlačiarni .Postup procesu je nasledovný : zrealizuje sa 3D model , ktorý sa Vám zašle na odsúhlasenie , po tom ako schválite model automaticky ideme pripraviť program na 3D tlačiarni kde sa zhotoví model , ktorý ste odsúhlasili. Vieme tlačiť rôzne farby ako napr : čierna , biela , červená , žltá .... Všetko závisí na Vašich požiadavkách aké máte. Cena je uvedená za jeden kus vytlačenej súčiastky

Inštrukcie

Budeme od Vás potrebovať presný opis modelu alebo nejakej danej súčiastky aby sme to mohli zrealizovať to znamená základné rozmery ,ďalej  budem potrebovať farbu a  druh materiálu podľa toho či bude daná súčiastky vystavená potravinárskemu priemyslu alebo to bude niekde do domácnosti. 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(4)
user

OldAgePeter

som spokojný

user

dreamax2607

som spokojný

user

nmitomo

Vyzerá to dobre :)

user

rigollete

som spokojný

O predajcovi

Dobrý deň, Volám sa Kristián a baví ma práca v programoch AutoCad , Catia , Solidworks. Týmto 2D a 3D vizuálnym programom sa venujem už asi 10 rokov a nesmierne ma to baví. Preto očakávam, že sa na mňa obrátite ak budete mať prácu, ktorú budete potrebovať v 2D alebo 3D vizualizácií. Viac informácií podám v správe. Želám pekná deň. S pozdravom Križan K.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 16. 5. 2015
hodnotenie 94.44%
predaj 4