placeholder

Kategórie

ecommerce funkčnú stránku podľa Vašich požiadaviek

profile icon
Stramo
offline

Prehľad

Cena90,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1

Popis

Ďakujem, že ste navštívili moje služby! Som vývojár WordPressu s 3-ročnou skúsenosťou v oblasti online obchodov vytvorených pomocou WordPressu a WooCommerce. Poskytnem vám služby ako inštalácia, konfigurácia, nahrávanie obsahu, integrácia tém a doplnkov, nastavenie platobnej brány a tvorba bannerov. S mojimi znalosťami som plne vybavený na prenesenie vašej vízie do reality. Pokiaľ máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať !

Inštrukcie

Potrebujem inštrukcie čo najpresnejšie aby sme sa pochopili ako potrebujete aby Váš eshop vyzeral, takže sem kľudne farebnú schému, že do akej farby to chcete mať zladené a či potrebujete aj nejakú cenotvorbu ako napríklad po prihlásení zákazníka (napríklad firma) bude mať zľavy na produkty aby si vedeli nakúpiť za svoje sumy, či potrebujete hromadný import produktov prostredníctvom api a podobne

Proste čo najviac o tom, čo potrebujete vyriešiť a akú máte o tom celom predstavu.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj! Som vášnivý tvorca webových stránok so špecializáciou na WordPress. S rozsiahlou skúsenosťou a pokročilými zručnosťami vytváram rôzne typy webových stránok, ako sú napríklad obchodné weby, portfóliá a ďalšie. Sústredím sa na vaše potreby a s pozitívnymi ohlasmi od predchádzajúcich klientov môžete spoľahnúť na kvalitu mojej práce. Moje pracovné hodiny sú flexibilné a prispôsobujem sa vašim požiadavkám. Teším sa na spoluprácu s vami!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 24. 3. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0