placeholder

Kategórie

Urobím kresbu v štýle manga

profile icon
Talima
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Ak hľadáte originálny darček pre svojich blízkych alebo sa chcete potešiť nejakým jedinečným umením, som tu pre vás! Špecializujem sa na kresbu obrázkov v manga štýle. 

Ponúkam vám možno zachytiť váš nápad do  kresleného diela. Tiež sa zaoberám reprodukovanou klasickou kresbou, a ilustráciami. Smelo mi dajte vedieť, čo presne hľadáte, a ja sa postarám o to, aby som naplnila vaše očakávania.

Materiálom, ktoré používam, sú kvalitné tužky a perá, vďaka ktorým dosiahnem bohaté a detailné kresby. Väčšinou kreslím na papier, ale môžem vám poskytnúť digitálnu verziu vašej karikatúry, ktorú si môžete vytlačiť alebo zdieľať online.

 

Inštrukcie

Ceny za moje umenie sa líšia v závislosti od veľkosti a komplexnosti diela. V tomto inzeráte je cena za veľkosť A4.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

…virtuálnou asistentkou som sa rozhodla stať po tom, čo mi klasické zamestnanie neumožnilo dostatočne a v plnej miere realizovať sa a necítila som sa dostatočne ohodnotená. Touto cestou chcem pomôcť ľuďom, podnikateľom, firmám a veľmi zaneprázdneným manažérom ušetriť si svoj čas a peniaze pre seba, rodinu a svoje koníčky. Pretože nepoznám podnikateľa, ktorý by sa nepotešil hodinám voľného času navyše. Môže ich tráviť kdekoľvek, akokoľvek a s kýmkoľvek. Spoločne predchádzame vzniku vyhorenia, a tým ľudom pomáham získať navyše najvzácnejšiu neobnoviteľnú komoditu a tou je čas. Pomôžem vám s úlohami, na ktoré nemáte dostatočné zručnosti, neostáva vám na ne čas, nejdú, alebo sa vám skrátka do toho nechce.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 11. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0