placeholder

Kategórie

Štartovacia webstránka - web na hotovej šablone

profile icon
Team-BT
offline

Prehľad

Cena180,00 €150,00 €bez DPH
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
16,80 €14,00 € bez DPH
36,00 €30,00 € bez DPH
54,00 €45,00 € bez DPH

Popis

Rozbiehate svoje podnikateľské aktivity a na online prezentáciu máte obmedzený rozpočet, či Váš terajší web už nespľňa najnovšie štandardy, nie je responzívny, je pomalý, má “zastaralý dizajn”, nedá sa upravovať.. ?

Štartovací web  bez prístupu do administrácie je ideálna voľba pre každého, kto chcem mať moderný web, ale nechce do neho veľa investovať. Takáto stránka poskytne návštevníkom všetky potrebné informácie o Vašej spoločnosti.

Ponúkame Vám na výber niekoľko šablon, ktoré Vám farebne a obsahovo upravíme podľa Vašich požiadaviek.

V cene  máte:

  • Inštaláciu systému WordPress na webhosting
  • Zabezpečenie stránky SSL certifikátom
  • Inštaláciu témy DIVI, prispôsobenie farebnosti
  • Inštaláciu potrebných pluginov a ich nastavenie
  • Vytvorenie stránok
  • Naplnenie webu dodaným obsahom
  • V tomto type webu nie je možné bez príplatku upravovať rozloženie stránky a pridávať položky.

    V prípade záujmu o doplnkové služby (registrácia domény, webhosting.....) si službu môžete vybrať v doplnkových službách.

    Inštrukcie

     Radi by sme Vám odporučili, aby ste nás kontaktovali ešte pred zadaním objednávky a upresnili nám Vaše požiadavky, očakávania a predstavy týkajúce sa webu. Po ich preštudovaní Vám vypracujeme cenovú ponuku a pripravíme riešenie na mieru.

    Potrebujeme od Vás:

  • ak už máte doménu a webhosting, budeme potrebovať prístup do panela. Ak nie, služby Vám vieme poskytnúť. Nie sú súčasťou balíka.
  • Vaše čo najpodrobnejšie predstavy o vzhľade webu (pri tomto type webu si vyberiete dopredu z nami navrhnutých šablón) - farebnosť, poprípade linky na web stránky ktoré sa vám páčia, menu do webu - názvy stránok/článkov,
  • Vaše logo, fotografie a obrázky, dokumenty na stiahnutie,... všetko, čo vo webe chcete mať. Upozornenie: fotografie musia byť Vaše, prípadne zakúpené z fotobanky
  • Texty do webu, popisy,…
  • Pre rýchlu a efektívnu spoluprácu je ideálne mať vopred nachystané materiály do webu. Počas prác na webe žiadame o pravidelnú spätnú väzbu. Sme tu pre Vás a tešíme sa na spoluprácu.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Špecializujeme sa na tvorbu webových stránok v CMS Wordpress. Tvoríme weby od jednoduchých, vizitkových, cez bežné, niekoľko stránkové firemné prezentácie, blogy až po rozsiahle firemné stránky, katalógové weby a E-shopy. Pri tvorbe webov kladieme dôraz hlavne na to, aby boli užívateľsky prístupné, pútavé, prehľadné a rýchle. Dodržiavame SEO štandardy od prvého kroku a po odovzdaní diela ponúkame možnosť PPC reklamy. Tvorbe webstránok sa venujeme viac, ako 16 rokov. Máme za sebou veľa úspešných projektov a spokojných zákazníkov.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 30. 9. 2022
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0