placeholder

Kategórie

VYTVORÍM WEBSTRÁNKU PRE VÁŠ BIZNIS

profile icon
TheMichalppz
placeholder
placeholder
placeholder
(1673)
offline

Prehľad

Cena200,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
100,00 €

Popis

Mať web stránku v tejto dobe je úplne základná vec pre správne fungovanie biznisu. Mnoho ľudí tento fakt podceňuje z rôznych dôvodov. Či už sa jedná o nevedomosť, alebo o obavu, že to bude stáť veľmi veľa a nechce sa Vám do toho investovať tisíce eur.

Ponúkam Vám vytvorenie základnej web stránky, ktorá bude funkčná, moderná a bude vkusne reprezentovať Váš biznis alebo službu.

Či už ste firma, podnikateľ alebo živnostník, alebo sa venujete nejakej činnosti ktorú by ste chceli prezentovať, táto služba je pre Vás stvorená!

Za cenu 200 euro dostanete kompletnú modernú web stránku.

Informácie, texty, podstránky a ďalšie informácie ktoré na webe budete chcieť, si spolu prejdeme a prediskutujeme. V prípade záujmu viem zabezpečiť aj webhosting + vlastnú doménu + vlastný firemný email.

 

Teším sa na spoluprácu :)

Inštrukcie

Inštrukcie budú dohodnuté pri objednávke.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(7)
1 / 2
user

kristian9312

som spokojný

user

Danulkha

som spokojný

user

caspam

som spokojný

user

maiky

som spokojný

user

Tommy.Ray1298

Ďakujem veľmi pekne za spoluprácu bol som prekvapení z rýchlosti reakcie a z hotovej prace môžem ,len odporučiť.

O predajcovi

Ahoj! Vítajte na mojom profile, kde nájdete širokú ponuku služieb ktoré ponúkam. Hlavne sa jedná o grafické služby ako je tvorba letákov, bannerov, veľkoplošné tlačoviny, firemné identity atd.. Taktiež ponúkam aj tvorbu a strih videa. Moje práce získali mnoho ocenení či už na Slovensku alebo v zahraničí. Mal som možnosť tvoriť kreatívne veci pre mnohé známe spoločnosti a rád pomôžem s vizuálnou časťou aj Vám! Na svojom profile mám mnoho inzerátov ktoré si môžete objednať. Ak potrebujete niečo iné, neváhajte sa mi ozvať do správ a určite sa dohodneme :)

aktívne objednávky 14
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 1. 6. 2018
hodnotenie 99.64%
predaj 7