placeholder

Kategórie

Pridám SSL certifikát na domenu neobmedzené subdomény + DOS / DDOS ochrana

profile icon
Therox
(2)
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €

Popis

Poskytnem Vám pridanie SSL certifikátu na Vašu doménu vrátane neobmedzeného počtu subdomien. Zabezpečím tiež ochranu proti útokom typu DOS / DDOS.

Čo je ssl certifikát:
SSL (Secure Sockets Layer) certifikát je digitálny certifikát, ktorý zabezpečuje komunikáciu medzi webovým prehliadačom a serverom. SSL certifikát zabezpečuje, že informácie, ktoré sa prenášajú medzi webovým prehliadačom a serverom, sú šifrované a chránené pred tretími stranami. To znamená, že pri použití SSL certifikátu je nemožné odchytiť a prečítať prenášané informácie, vrátane citlivých informácií, ako sú prihlasovacie údaje, osobné údaje a finančné informácie. SSL certifikát tiež zvyčajne umožňuje webové stránky používať protokol HTTPS, ktorý je bezpečnejší ako protokol HTTP.

Inštrukcie

Je to veľmi jednoduché. Pre získanie SSL certifikátu potrebujem len prístup k administrácii Vášho webu (domény). Po zaregistrovaní sa na webovej stránke pre SSL certifikáty, bude certifikát automaticky pridelený na Vašu doménu a ja sa postarám o jeho nainštalovanie a správne nastavenie. Ostatné kroky v tomto procese si prevezmem ja, takže sa o nič nemusíte starať.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

Maderam

som spokojný

O predajcovi

Predajca nemá vyplnené informácie o sebe.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 14. 4. 2019
hodnotenie 100.00%
predaj 1