placeholder

Kategórie

Nepodceňujte TikTok

profile icon
tomas08
placeholder
(11)
offline

Prehľad

Cena150,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Jeden z nástrojov, ktorý možno ľudia stále podceňujú je TikTok, ktorého dosahy sú ďaleko väčšie ako iných soc. sietí. Nevyužiť jeho silu je pri najmenšom zbytočná chyba, ktorej sa nemusíte dopustiť.  Rozumiem ak nemáte na to čas, či neviete ako na to a na to som tu pre Vás. 

Aktuálne sa na TikToku  nachádza viac ako 1 milión slovákov. Firmy ho však ešte nevyužívajú aktívne, nakoľko ten obsah je tam trochu iný ako na sieťach, ktoré sme zvyknutí sledovať. Ďalší zásadný problém podceňovania, je podľa štatistík “príliš” mladá generácia (18 až 25 rokov). 

Málokto myslí na to, že ak teraz zachytí TikTok, tak o 5 rokov môže hrať úlohu veľkého hráča, keďže konkurencia je tam zatiaĽ extrémne nízka.

Nerobte rovankú chybu a rozbehnite TikTok účet naplno aby ste dali svojej firme šancu rásť. Mladá generácia ho využíva dokonca ako preferovaný vyhľadávač pred Google.

 

*Na začiatok  rád vytvorím 2 príspevky na ukážku 

**Skúsenosti a časť portfólia si môžete pozrieť v mojom profile. Viac detailov v správe

Inštrukcie

Pred objednaním ma prosím kontaktujte

Budem od Vás potrebovať info o akú oblasť podnikania ide a vašu predstavu

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Teší ma, som Tomáš a pracujem ako freelancer, ktorý podnikateľom pomáha vyhnúť sa vyhoreniu kvôli rutinným úlohám, na ktoré nemajú čas alebo ich nedokážu sami urobiť. Venujem sa prevažne úlohám ako je správa sociálnych sietí - čo zahŕňa vytvorenie kompletného obsahu a grafiky, rovnako aj samotnému copywritingu či grafike zvlášť. Dokážem Vám však pomôcť aj so záležitosťami od administratívy, technickej emailovej podpore, či lepšej organizácie Vášho času. Viac ako 7 ročné skúsenosti z rôznych oblastí Vám dávajú istotu zodpovednosti a kvalitne odvedenej práce, na ktorej si zakladám neustále. Časť portfólia si môžete pozrieť v profile, zvyšok rád pošlem v správe.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 29. 7. 2015
hodnotenie 100.00%
predaj 0